Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Szerintem most fordítva látod. Ők nagy túlélők és látod, megint ők az elsők. Pénzzel mindent megoldanak. Az meg, hogy nátha... ezt kikérem azon ismerőseim nevében, akikkel már soha nem beszélgethetek ennek a náthának köszönhetően. A nyájimmunitás meg az ilyen szkeptikus, magát okosnak gondoló majmok miatt nem lesz meg.
Nekem nem tetszik, hogy a zsidókat oltják a legjobban. Őket időtlen idők óta üldözik és irtják. Majd ha lesz valami komoly világpandémia pl bubópestis, akkor az ellen majd beoltatom magam. Nátha ellen nem. Nonszensz ez az egész.
Kábéer! Te enyves kezű p.tk.ny! Igen szépen halad az oltakozás kis hazánkban! Nem hívott még a háziorvosod, hogy vedd fel a polónium oltást Hajnalkával? Szólj, ha kapod az értesítést, bontjuk a pezsgőt! Futur EPS ugrik 3000 Ft/rv egyből, amit nem lopsz el a ragasztós kezű haverjaiddal!
Ez esetleg az apja lehetne, mert a futuros dr. Fodor nem 78 éves, még csak a 45-ik évében van Az Igazgatóság tagjai:
Hajnal Zsolt András (született: Debrecen, 1974. március 09., anyja neve:
Nyíri Margit) 2019.04.30-tól határozatlan ideig.
Kis-Benedek Róbert Ferenc (született: Gyöngyös, 1972. december 30., anyja
neve: Boldog Mária) 2019.04.30-tól határozatlan ideig
Lassú Katalin (született: Gyöngyös, 1980. június 30., anyja neve: Bagi Anna)
2019. július 29.-től határozatlan ideig
dr. Fodor István (született: Pécs, 1976. november 18., anyja neve: dr. Pais
Ella Regina, lakcíme: 1073 Budapest, Akácfa utca 62 Fszt 5B.) 2011. január
30-tól 2019. július 29-ig.
dr. Pais Ella Regina (született: Milej, 1948. január 6., anyja neve: Varga
Regina, lakcíme: 7625 Pécs, Ilona u. 17.) 2011. január 30-tól 2019. július 29-
ig
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)