Mi lenne várható aukció után? ...Ha a menedzsment feltolja 489re kezdőszintnek amég tart az építkezés , akkor gondolod hogy elereszti már vissza?. nagyon komoly átaalakítsok racionalizálás, növekedés előkészítés megy a háttérbe.. Itt hosszú távra rendezkenek be. 4 számjegyű árfolyamra..( he még nem is idénre)
Ahogy làtom ez sokaknàl dilemma itt senki se tudja merre tovàbb aukció utàn èn is szeretnèm tudni de mivel èn èvek óta buktam vele úgy èrzem most fog lassan de felfelè menni
Most, hogy már februárt írunk, megpróbálok összefoglalni néhány gondolatot, néhány kérdést az árfolyam és a hóvégi aukció viszonyáról, kapcsolatáról. 1. A pillanatnyi árfolyam (426 Ft) 62 Ft-al (-15%) van az aukció limitárától. 2. Látva az elmúlt hetek dinamikáját, nem alaptalan feltételezni, hogy közeledve az aukcióhoz, az árfolyam folytatja közeledését a limitárhoz... (horribile dictu az sem kizárt, hogy átlépi, és az egész aukció okafogyottá válik) 3. Az elmúlt hónapok likviditását nézve, egy durva becslést készítve az látszik, hogy max. 10-20MFt kereslet/kínálat elegendő az árfolyam +/- 1-2Ft-os elmozdulására. 4. A fő kérdés: MILYEN PIACI REKCIÓT VÁLT KI A 2MrdFt-os KERESLET? Biztosak lehetünk abban, hogy komoly csomagok már be vannak készítve az aukcióra. Kérdés, hogy mennyire nagyok és számosak? ... és milyen árazással? Én megkockáztatok egy sejtést: Bár lehet, hogy 2MdrFt-nál nagyobb részvénytömeg van betárazva, de az szinte bizonyos, hogy limitár-1Ft-ig nem jön össze a 2Mrd... Sejtésemet csak erősíti, hogy az aukció után két héttel megjelenik a Y23 jelentés, és rögtön utána a Koppány által beharangozott többéves üzleti terv... Ennek alapján őszintén megvallom nektek: nekem komoly dilemmát jelent, hogy kilencszámjegyű forintértékű pakettemet feljánlam e az aukción, vagy sem... Szinte látom magamat: 02.29-én a nap végén örülök, hogy elkönyvelhetek egy soha nem látott nyolcszámjegyű nyereséget, majd március idusán pedig üveges szemekkel bámulom az Appenin nyomába szegődő árfolyamot, és verem a fejem a falba... Hamletet parafrazálva: Adni, vagy nem adni! Ez itt a kérdés!
el lehet dönteni aki akar nagyot kaszálni az opus idénre egyik jó opció...persze lehet okoskodni is meg sirni meg simonzolit jatszani--azt elhagyni a tőzsdét:_)
Törölt felhasználó2024. 02. 02. 09:50
Én már előre tekintek ..Nem foglalkozom napi sirámokkal hogy most vergődjek 2-3 Fton ide oda . A trend jelenleg egyértelmű..
NEW OPUS GLOBAL