Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Most éreztem úgy, hogy már nincs mire várni. Tavasszal választás, egyre fogy az idő...inlább átugrottam más vonatra, ami megy is :) Már korábban kellett volna lépni.
Nyilván sokkal magasabbról volt neki mint 100. Van az úgy hogy néha elszakad a cérna ,hogy sürgősen kell a pénz, és akkor mindegy mennyiért csak szabaduljon meg a szartól, így a lelke is megkönnyebbül nemcsak a pénztárcája!!
együttérzésewm, remélem legalább nem bukóba, és hány ilyen volt a 6 év alatt, hogy lehet egy papír ennyire szar, geci, mocskos , undorító és egy IT cégről beszélünk, a kor nyerteséről, ez a bántó, ezzel is tévesztettek meg sok embert. Milyen frenetikus öröm van egy 4ig topikba itt meg milyen elkeseredés, frusztráció, fájdalom :(
Kedves Getup! Ma én voltam. 6 év várakozást untam meg és kiszórtam mindent. Elszakadt a cérna, már nem tudtam tovább hinni ennek a ... bandának. Minden is elment mellettünk....Ők meg elmennek a manopicsába! Minden jót a kitartóknak!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.