Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szövegértelmezést követően pont nem fognak kapkodni a vételi gomb után. Elképesztő, ahogy itt többen 90 milliárdot vizionáltok. Csak remélem, hogy nem szándékosan tévesztitek meg az embereket.
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, a többivel nem. Nem pártfogolok senkit és semmit, mivel senkit nem ismerek innen. Egyszerűen el tudom hinni azt a scenariot is, hogy ha valaki hajrázik minden nap, akkor más a hajrá helyett itt adja ki a frusztrációját, enny csak.
Édes Istenem ennyire te sem lehetsz naiv, az egész portfolió fórum tele van trollokkal és a kereskedést befolyásolni próbáló speka haddal. Aztán jön a duma, hogy nincs az a hülye aki fórum beírások alapján kereskedik. Hát persze. És akkor az még a jobbik eset amikor a veszteségeibe belezakkanttak tombolnak itt 8-10 nicknév alatt, több ilyet tudnék neked ide sorolni. Felfogni nem tudom, hogy mi a gyíknak próbálod itt sokadszor pártfogolni ezt az elmebajt. Egy dolog leírni egyszer, kétszer, háromszor hogy nem tetszik valami és egy másik dolog szándékosan szétbarmolni egy fórumot.
Egyetértek , itt irányított kereskedés megy és a delta majd akkor emelkedik amikor a nagy varázsló úgy gondolja . Full Btk szagú az egész amit itt művelnek , de remélem ez már utolsó vergődés az emelkedés előtt :)
Ezt komolyan így gondolod? Hogy valaki fizet valakit azért, hogy egy random fórumra irkáljon a Deltával kapcsolatban? Én gyakorlatilag ugyanezen a véleményen vagyok, mégsem fizet senki. Hasonlóan érzek aziránt is, mikor valaki a 'kirázzák a gyengéket' frázist puffogtatja folyamatosan. Az nem elképzelhető, hogy a t*künk tele van ezzel az évek óta tartó posvánnyal és ocsmánysággal, ami itt megy, ezért a sok 'siránkozás', negatív beírás? Én legalább is ezt gondolom, nem azt, hogy ez 'lebeszélés', vagy fizetett munka lenne.
Munkanap végén jó olvasni a meglepő hírt, hogy közel 91 Mrd Ft keretösszegű tendert nyertünk. Mégha 5-en is, de jelezheti, hogy az állóvízet megkavarták és nem esett ki a cég a pixisből. Tehát "morzsa" jut ide is, nemcsak a 4ig-nak. Kérdés, hogy a keretösszeg ki lesz-e használva teljesen? Mikor jelenhet meg a lehívott részből megvalósult fejlesztések eredmény oldala a Delta jelentéseiben? Ez is fontos pont. Ehhez jön 2 tervezett akvi. Alakul a nyári-öszi hangulat. Egyszerű lett volna, az árfolyamot ma megrántani. Nem gondolom azért nyernek, hogy ezzel ne fejlődjön a cégérték. Ideje, hogy az árfolyam is kövesse a jóhíreket..
Persze minden miattam van, mindenről én tehetek, a delta, a csontos brigád semmiről se tehet, az én itteni ámokfutásom tehet mindenről, a 210et is én mondtam hat éve. Egy fórum a tényekről szól, mi a tény a deltában? Tény =árfolyam
Nekem nincs semmilyen érzelmi viszonylásom hozzád, így szimpátiám vagy unszimpátiám se. Azért meg ne rám haragudj ha néha szembesítelek azzal a teljesen értelmetlen ámokfutással amit itt teszel. És az még a jobbik eset ha ezt tényleg fizetésért tudatosan csinálod, akkor legalább megérti az ember.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.