Követelem Bangóné lemondását. Hazuodott a választóknak, megpróbálta átverni a választókat és az egész világot. Ahogy a hivatkozott videó is mutatja, olyan képeket próbáltak eljátszani és azokat a választópolgárok felé közvetíteni amikkel azt akarták sejtetni hogy terror van, fegyverrel, erőszakkal földre parancsolta őket a hatalom. Hihetetlen ahogy az ellenzék hazudik. ELLENZÉKVÁLTÁST akarok, de Bangóné legalábbis mindképpen mondjon le, és takarodjon az országból!!!!!!!!!!! .
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/
Szerinted én kinek írtam amire te megjegyzést is tettél. Vajon ki fasiztázta,ki nettó szélsőjobbozta le a beszélgető partnerét? Sosem fogom megérteni hogy alaptalanúl,indok nélkül,fogalmak és szavak jelentésének ismerete nélkül hogy van bátorsága egy csekély tudással rendelkező akárkinek csak úgy vagdalkoznia.
simán! Kit kell kirakni szerinted? Én simán egyetértek, a pf moderációs szabályzata szerint pedig ezeket a döntéseket nem vitathatja senki. Lökjed kit rakjak ki és intézem. :)
Szia deszkás! Mivel ezt a topikot Te inditottad, én csak azt szeretném megtudni hogy milyen lehetősége van a topik gazdának arra hogy kimoderálja vagy kimoderáltassa a valóban gyülölködö,másokat becsmérlő és sértegető egyént? Mert ez a nem tudom kicsoda elég erösen túl ment a fórum és a normalitás határain,alapértékein.
"Én csak remélni merem hogy sértések helyett kulturált választ kapok." ne legyél már ennyire optimista! :) én megértem a keserűségüket.. nem kormányoznak 9 éve, és erre még nagyon sokáig esélyük sincs. Az hithű barátokban ez tuti mély nyomokat hagy. :)
Légyszives segits abban hogy mi az a "nettó fasiszta"? Ha van nettó akkor van bruttó is. No, akkor mi a bruttó fasiszta? Áfával növelt fasiszta? Vagy mi a szösz? Kérlek segits megérteni hogy mi is a fasiszta jelződ értelmi háttere.? Az egyébb "szélső" jelzőidet már nem is kérdezem. Szóval én csak azt szeretném már végre megtudni hogy ki a szélsöséges és ki a fasiszta? Vajon van néked fogalmad arról hogy a kimondott szavaidnak mi a jelentése?Mik a tartalma? Kérlek.Ha van ép és valós érved a másik - mások érv nélküli mínösitését alátámasztandóan akkor azt mond itt el hogy valóban hiteles és remek gondolkozóként nézzhessenek fel rád azok is akik nem úgy gondolják a tényeket ahogy tenmagad. Szépen kérlek hogy válaszolj,mert szeretnélek valóban érteni és megérteni. Én csak remélni merem hogy sértések helyett kulturált választ kapok.
jééé léteznek olyan helyek ahol lehetett írni Bangóné patkányozásáról. :)) Hihetetlenül merészek, én már nem nagyon mernék írni róla, nehogy elvigyen a pf (piros-fekete) volga... https://hvg.hu/itthon/20190430_TGM_Utoirat_Bangonehoz?s=hk
Szelektálj......hová sorolod magad: jobb ...mégjobb...szélsőjobb....legjobb...fidesz....A pontozott rész helyére a "náci" , neonáci, és a nettó fasiszta kerülhet, amennyiben fajtiszta társaid is egyetértenek.... .
Éljen Bangóné,csak így tovább!
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/