Szerintem számít, akinek több van még többet akar rendszerint. És ha meglépi amit felvázoltam, az inkább 4-5 milliárdot jelentene, de értem mit mondasz.. Amúgy szerintem is az lenne a legjobb rövid távon ha eladná és kivezetnék stk.-n..! Minimális esélyt még adnék is neki. Amennyire most értékeli a piac, megközelítőleg annyi kp. van/volt a cégben akvikat figyelembe véve..! Tényleg röhej amúgy ha épp ésszel belegondol az ember.!
Jellinek mindennel ezt csinálja, megveszi és magasabb áron eladja, Egyszerűbb lenne ha az Appeninnel is ezt csinálná. Mi is jobban járnánk egy másik nagy tulajdonossal, akinek nem csak n+1 cég csak a portfóliójában.
Ezt én sem értem amúgy és ez zavar is jó ideje. A nagytulaj helyében strómanon keresztül én egészen biztosan szedném össze a közkezet csökkentve az Stk. alatt a papírokat. Utána ha elkezd végre osztalékot fizetni és a papír beárazódik akkor egészen jól fognak mutatni a számláján a harmadáron vett papírjai..! Kétlem hogy a pénz lenne az akadály ez ügyben.!
Appeninn real