Igen ,akkor bizakodóbbak voltak a kisbüfik hogy lesz valami bejelentés, akvizíciós terv az elmaradt osztalék kompenzációjaképp. De mint látjuk semmi kommunikáció, semmi terv hogy mire költik!! Szerencsére nekem is csak jelképes darabszámom maradt. Viszont vannak ismerőseim akik a nagy tavaszi osztalék ígéretkor 10-15.000-es darabszámmal vásároltak 900-1000 ft között. Na ők hagy ne írjam le hogyan érzik magukat, amúgy teljesen jogosan átbaszva!!!
Valamelyik App-os topicban volt pár hónappal ezelőtt egy közvélemény kutatás, hogy ki mennyire várja év végére. Én úgy emlékszem, talán 900 körül mondtam, kaptam is rá a mínuszokat. Sajnos ma már ilyen szférikus magasságokban sem hiszek, de azért legalább 800 fölé igazán nem bánnám. Szerencsére nem hatalmas vagyonnal vagyok benne, de átérzem azoknak a frusztrációját, akik mennyiséggel állnak és szopnak. Mindegy, eccer meg kell neki táltosodnia.
Ennyi.Köszönöm a hozzászólásoadat. 😀 Aki magasabb áron vette és sokat, azt kell ám itt szapulniuk olyannak, akinek vagy nincs részvénye, vagy kevés részvénye van, vagy olcsón vett részvényei vannak. Hát ez Magyarország jelen pillanatban.
Még ezzel sem lenne semmi gond, ha kifizették volna az osztalékot, ami felhajtotta az árat. Hiába van 1K érték a részvényben, ha nem férsz hozzá, mert a fő tulajok és a vezetőség kicsesznek a kicsikkel. Jelenleg olyan, mintha lenne pár téglád a Parlamentben. Jól hangzik, hogy tulaj vagy, de próbáld csak kivenni, mert az a tiéd. És aki fikázza, miért ne fikázhatná? Ez egy fórum, mindenkinek megvan a maga véleménye. Másrészt igaza is van, nem ezt vártuk, nem ezt ígérték. Miért lett belőle SZIT? Miért volt a hype? És ha nem vettek új ingatlant, hol van a nyereség? Azt akkor majd le kell adózni.
Szerintem ilyen Jellinekes hozzáállással nehezen fog 1000 fölött is maradni valaha...covid2-t hazudozik, közben a másik cégével meg Görögországban vesz ingatlanokat vagy hol...meg isten tudja még merre... Interjút nem adnak, odaböfögik hogy minden fenn van a BÉT-en aminek kell... Mintha valami mostoha gyerek lenne ez a szerencsétlen cég
Appeninn real