Hát baszki neked a szövegértéssel tényleg gond van. Igen, pontosan, sok-sok kicsibe is beleveszek fityfasz pakkokkal és igen, SPEKA jellegge is.ÉS? :) Ez miért gond? Tilos? Tilos lesz certizni is az OTP-ben, mert neked büdös? Mellesleg 100Ft-os árfolyammozgásokkal már 5-10K pakkokkal is lehet jókat swingelni. Nem tetszik neked? Ki nem szarja keresztbe. Én legalább le is írtam őszintén, hogy mit teszek és miért. És ettől még a véleményem nem változik a cégről. Pont azt húzta alá, hogy csak spekára való. :) Szarfej, svihák banda. Ugyanolyan moslék hazug tetvek, mint a Wallisnál vagy a Glosternél és még sorolhatnám (pl. Nap nyrt + kismatolcsy biznic) '3000db-om maradt, ami még a beker áronsincs 1/10-sem egyik pakknak sem, amit a lengyel-német-usa piacokon tartok. Peanuts. De böfögj erre is valamit aztán kereteztesd be Danibácsit, aki megcsinálja nektek majd 2070-re a tutit.
Ezt Te írod pont , hogy bóvli kategória , aki egyébként minden kis szírbe -szarba, cégecskébe szeretsz spekulálni.. Egész nap 10 Ft onként adni venni 😂 Itt is azzal kezdted , hogy spekapakkot… Pont letojtad Te eddig is a kommunikációt , csak próba cseresznye alapon vettél hátha lesz osztalék. Oszt nem lett .. Annyira engedted el, hogy azért a Mini pakkod meg van illetve elsőként állsz benn 600tól 10 Ftonként vételre ill 610 től eladásra 😂😂😂
Én kgy előtt vettem egy speka pakkot amit a közvetítés után el is adtam. Előre meg is írtam h ezt fogom tenni, ha ez lesz a döntés. Az eredeti pici pakkom még tbsz-en megvan. Elengedtem ezt a céget, mert bóvli besorolásba került nálam a kommunikàció miatt. Ugyanaz mint a Gloster vagy a Wallis. Semmit nem szabad komolyan venni, amit mondanak vagy leírnak.
Vagdalt volt (stefánia szelet) és csirke aprólékból leves! Süti lemaradt, ez váló ok már, bár így van ez 43 éve...😃 Kakas héten volt már, húsvét hétfőn, egy 5 és 7 kilós házi nevelésűből pörkölt! Karácsonykor "pingvin" lesz sütve...:))))
Igen, házi, ugy veszem egy falubol..ilyen bolti szárnyast nem igen tudok megenni.Aki tudja mi az igazi jó, az csak házit vesz.Ezek ráadasul jó nagy kakasok voltak, nem öregek, nagyok.Megeszem a bőrét is.
Jövő héten lesz aki kiszáll átviszi más megbízható cégbe a tőkéjét. Arra leszek kívancsi mikor nyugszik meg a piac, mikor lesz "osztalékmentes" a kereskedés.
Sajnálom ha ez a része nem megy! Ezekre az iskolai témákra van egy "mondás"! Van egy tánciskolája és egy faiskolája! Nem szó szerint értendő! Amikor valakinek semmi köze hozzá, főleg egy anonim fórumon, ahol mindenki azt mond amit akar, eleve felesleges kérdések ezek, mert lehet csak egy csöves vagyok a híd alól és azt mondok amit akarok! Ez a fórum már ott tart, hogy szinte senkinek nem lehet elhinni, amit mond, de nem is szabad személyes dolgokat elárulni! Szóval van egy "faiskolám"! Ez a végzettségemre a válasz! Többször hangoztattam, hogy senki ne áruljon el magáról fontosabb személyes adatot, mert visszaüthet! neked se ajánlom! Sajnos én is elárultam egyet, de ezt úgy is ki lehetett következtetni a regisztrációból. Persze a bunkóság elő is jött egyből, némelyik fórum társból a ..nyugerezéssel.. stb! Majd kiderül, hogy megérik e.. :)))
Sajnos a sárga háromszög alá kerültünk jócskán.És még attól is kell rettegni, hogy mennyivel megyünk 700 alá, vagy ha másképp fogalmazunk mennyire fogjuk (remélem nem!) megközelíteni a 612-t. Jobb lenne 800 felé pattanni!
Appeninn real