Te aztán mindent tudsz, ezért írogattad először a kalapos urat, majd egész délelőtt vételre biztattál. Azért mindennek van határa, remélem ez be is fog bizonyosodni.
Te nagyon buta, vagy megjátszod magad! Elolvastam, csak nem a linkelés előtt! Nehéz megérteni mi?? 🤣🤣 Teljesen mindegy, hogy mi van benne, úgysem tudok ellene tenni azonnal!
Ha többet adsz könnyen hívnak telefonon hogy nagy elmozdulás készül olyankor megakad a könyv. Gyorskocsi utcába ki akar menni. 2. Kategóriás papírokat belehet 10 milliókkal szórni de mellette annyi a büntetés.
Vertikálom sosem volt, cigen sokat kerestem mert a felét kockázatkezelésből képes voltam eladni a tetején, masternél is a fel-felrántások miatt pluszban vagyok. Akko szerintem idő kérdése... Appon is sokat kerestem, de nyomdán mégtöbbet, ott valamiért sosem láttalak... nem kell értem aggódnod, bőven pluszos vagyok idén, mégha jött is a Trumpi... Bár tudom, hogy téged csak a kárörvendés motivált ezúttal is, nem okozol csalódást...
Tudod hol tévedsz nagyot! Hogy nem egy súlycsoportban utazunk! Ez nem szégyen, csak tudomásul kell venned! Nem 100db részvényről beszélek, amivel te játszadozol ki-be itt ott! Eleve nem lehet piacin beönteni nagy pakkot, mert nem is volt vevő, ameddig leérne olyankor! Abból meg sírás és vizsgálat lenne! Majd talán felérsz hozzá egyszer és akkor megérted!
Appeninn real