Teljesen jól látod. Amit, az elmúlt két évben csináltak, az minden csak nem profi. A osztalékkal kapcsolatos tavalyi kommunikációjuk meg speciel a részvényesek szembeköpése volt. Azt el tudja fogadni egy befektető, hogy valamely évben nincs osztalék, de azt nehezen mikor azt érzi, hogy hülyének nézik. Hosszú évek óta a tavaly volt először, hogy nem bővítettem (sőt még adtam is) pedig nem kevés mennyiséggel rendelkezem. ...és szerintem, nem én vagyok az egyetlen, akit hasonlóan érintettek a történések. Ezzel nagyából szerintem arra is válaszoltam, hogy miért van itt az árfolyam. Az eljátszott befektetői bizalmat nehéz visszaszerezni...
Példának okáért: - Olasz melós kommunikáció...vagy úgy általában a kommunikáció - A prezentáció, ami hibákkal volt tele - A 3 milliárd ami csak úgy beesett a pénzügyi műveletekhez - A nyilatkozat, hogy osztalék fizetés fontos ennél az üzletágnál, nem sokkal később meg NUKU osztalék bejelentés... Én igazából ezeket teszem felelőssé a jelenlegi szinten tötymörgésért...2/3 nélkül nem hiszem, hogy érdemi változásokat lehet majd eszközölni egyébként is...
Igen valóban, de Mészáros és a Tiborcz is meg lett nevezve ám...ehhez képest OPUS, Waberers nem áll annyira rosszul...szóval nem hiszem, hogy ez így lenne...valami más van itt...ami inkább az ügyetlenkedés ami megy a managment részéről már egy ideje...
Azért az extra különadó kisebb szám mint a Ii. féléves pénzügyi extra 3 mrdoa pénzügyi buksi. én is adogatom óvatosan az a 10 kt amivel játszom. Egy kisebb csomagot beraktam 400 ra...
A mostani rendszerben biztosan az (és a management kvázi évek óta tartó totális vesszőfutásáról és ballépéseiről nem tehet), de amikor Magyar Péter név szerint megfenyegeti, hogy 'nem felejtünk' és abban a 3-4 emberben van, akit név szerint kimond, akkor azért a választások után nem lennék nyugodt. Éppen ezért (is) van a papíron diszkont és éppen ezért nem tartok dupla ennyit belőle. Mert ha marad minden, akkor a következő ciklusban 600 felett lesz a CIG. Ha viszont nem marad, akkor 2 perc átírni a különadó szabályokat úgy, hogy a CIG-et büntesse. Most a CIG és a Posta a 2 legnagyobb kedvetményezett a szektorban..
CIGPANNONIA kitartók