Hosszan kéne válaszolnom neked, mert röviden nem lehet. nagyon sokrétű a dolog ugyanis valóban. Csakhogy semmi kedvem most nekem se felsorolnom, hogy nekem mi nem tetszik és mért keresem az utolsó pillanatig azt, aki(k)re szavaznom lehet úgy, hogy ne kelljen szembeköpnöm magam mindjárt másnap. (Na, pont ezért nálam kiesik a fidesz. Szóba nem jöhet, egészen pontosan így fogalmaznék!) Soha nem mondtam és nem is írtam le sehol, hogy semmi pozitívumot nem tudok mondani róluk. Van ilyen, de ezeket se tudom egyértelműen dícsérni, mert sok intézkedésük és cselekedetük elrontja még azt a jót is, amit dicsérni lehetne. És hát a kommunikációjuk, hát...arról akkor nem is beszélnék! Namost nyilván mindenki rajta tartja szemét a saját környezetén, lakó- és munkahelyén, ismerősein és barátain, ha vannak, látni a tolongást a felséges ülep körül és máris kész a hányinger. Szóval azt akarom mondani, hogy a személyes tapasztalatok mérvadók. Az is fontos persze, hogy mit látunk a híradókban, ilyen-olyan honlapokon mit olvashatunk és számomra ez is a siralmas tapasztalatok kategóriáját jelenti. De fontosabb az emberek viszonyulása! És ha már másvalakire sikerült ráragasztanom, hogy "csókos", akkor ehhez neked hozzáfűzüm magyarázatként, hogy az én fideszes ismerőseimből mindenféle gerincesség hiányzik, ami a tisztességes emberi élet alapvető eleme. Nem egyet ismerek, aki 87-ben vagy 88-ban még belépett némi vélt előny érdekében az MSZMP-be, és láss csodát, most meg ott csápol a fideszben, s mondhatom, kanalazza a tejfölt. Most révbe ért. Akiket hitvány embernek ismertem meg korábban, az majdnem mind a fideszben kötött ki. Hát így van ez velem....
Az meg csak hab a tortán, hogy engem, mint ellenzékit, sokadmagammal egyezemben íOrbán közösített ki a nemzetből, megbélyegzett mindenkit, aki nem ért vele egyet, hogy nem magyar. Egy miniszterelnük! Számodra ez elfogadható? Számomra nem! Ugyancsak nem tudom elfogadni Kövér házelnökként tett kijelentései egyikét-másikát sem. Nem tudom tisztelni Ádert sem, amiért fideszes és nem a nemzet egységét kifejező államelnök. És ők az ország legfőbb méltóságai! Hogy a bánatos fenébe tudna ezeket látva a fideszre szavazni az ember???!
No, csak hosszabb lett ez a válasz mint terveztem. Üdv, és tartsd meg továbbra is a jó gazda figyelmében a dolgozóidat, ahogy írtad! Ámen
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül