Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ne féljen Toka úr nyitva tartom a szemem és figyelek. Igen volt keretszerződés, meg lehet hogy volt olyan is ami nem keretszerződés volt - szóval én csak annyit mondtam, hogy alapos vizsgálódást várok el minden téren és mindenhol.
szerintem nem tudom a részleteket, de más se. Eladhatják majd musk szolgáltatását amit eddig is megvehetett amit akart. Mekkora lesz az árrés? Lesz e kereslet? Simán beépítik majd az alapszolgáltatásba vagy külön fizetős? Egyelőre egy biztos hogy fizetnek Musknak. De szóljatok ha tudtok konkrétumokat.
Valaki hozzáértő világosítson fel róla, hogy miért olyan nagy fegyvertény egy kommunikációval foglalkozó cég részéről, hogy a SpaceX termékét fogja viszonteladni? Persze, ez egyébként szuper hír, de megint nem saját elért eredmény. A kopasz papagájra megint ráragasztottak celluxxal egy szép színes tollat. Ettől nem fog ékesebben szólni.
Próbáltam úgy fogalmazni, hogy kihasználjam a magyarnyelv kínálta lehetőségeket. Akkor egyszerűsítve: Ez jóval több, mint egy szándéknyilatkozat. Ugye, nem tévedek? Innen a téma off! :-)
A diakhitelkozpont egy kozponti ketetszerzodesbol hivott le.Ne hagyja Magát megtéveszteni.Termeszetesen a keretszerződést vki aláirta--biztosan megnézik majd.
Friss hír!!! A hírre Izgága beizgult, mindjárt jön a bejelentés holnaptól személyesen indítja az ellenőrzést a 4ig nél és óránként beszámol a követőinek a helyzetről.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...