Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezt értékelem. ;) Én novemberig megyek el feel nagyvonalúságának köszönhetően. (Mentségére, hogy eddig valóban egész türelmes volt, bár azt továbbra sem értem, h ha csak válaszolok kommentre, akkor miért én repülök, de talán mindegy is.)
Annyi ezzel a gond, hogy én mindig kizárólag csak reflektálok. Sosem kezdeményezek ilyen posztot. Annyi, hogy a véleményem nem finomítom. Ezt így, nem tartom igazságosnak. Mindegy, valószínűleg az én életem is könnyebb lesz, ha nem olvasom ott az ostobaságokat.
Ez mar konkrétan az ő pénzuket is erinti azért faj megjobban nekik.Nem csodalkoznék most is ha ok kozmetikaznak kicsit az arfolyamot hogy probaljak nyugtatni a kisbufiket.Most nehéz ilyen forgalommal
Hetfo reggel elso hsz politika reszedrol es allandoan ezt tolod.Utana meg jonnek ra a valaszok es igy indul a nap.Persze egymas mocskolasa lesz a vegeredmeny. Sorry
Kicsit olyan érzésem van, valóban. Ha szopom a fideszt és a 4ig-t, akkor maradhatok. Ha nem, akkor tiltás. Mert sosem kezdeményezek politikát, politikai kommentekre reflektálok csak. Erre figyelek. Mégis én repülök.
Amikor házasságot kötsz akkor meg arra, hogy jóban rosszban, ennyit az esküről. Felveszem EP képviselő mandátumom? - Nem, ja de csak nem modnom, Miniszterelnök leszek, Neeem, ja de mégis. Nem mindegy ki esküszik ezek szerint
Találnak és feljelentés is lesz, az eddigi kommunikációból ez jött le. Aztán hogy mi lesz majd meglátjuk, a probléma hogy ez 1-2 évig is eltarthat, nyomás alatt tartva a részvényt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...