Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vagy azért vettél hogy elnézzék neked 😂.Mire rájöttél hogy a másik fòrumba írtal mar késő volt .Muszàj volt venni .Láttam is az egy két darabokat gondoltam hogy te vagy 😂
Legalább nem esett. Pár hete 4500nál ha valaki azt írja hogy decemberben lesz török szerződés és USA szerződés is de az árfolyam csak 4200 lesz, kinevettem volna. Ezek nélkül is 5000re vártuk. Minek kell jönni még hogy elindul jön fel?
Igen ott esélyes mindig hogy megy a 😭😭😭hogy de nehéz az élet azt hirtelen egy rekord osztalékot villantanak.A kérdés mindig az mikor megy az árfolyam a szelvényvágás után.
Ma csak sacc/kb követtem a dolgokat, de reggel kijött a hír a portfólión, hogy rakétázik a 4iG. Mondom már ezek is kezdik a hülyeséget, aki 1 hónapja követi a kereskedést az tudja, hogy mi fog történni... Én nem láttam, de szerintem ott van, különben már... lehet elkezdték magasabbra tenni őket 100-ról indultunk aztán 130 150.... sok értelme nincs, de ők tudják, hogy mivel szórakoznak, nekik azért hoz a konyhára rendesen, mert ahogy olvastam, megint volt egybe 40 ezres eladás stb... https://www.portfolio.hu/uzlet/20251222/370-milliard-forintnyi-kotveny-atstrukturalasarol-dontott-a-4ig-mutatjuk-az-okat-807584
R4230 Aláírásra .Megint csak no comment.Amikor kinnt volt trumppal tárgyalni a delegáció akkor azt mondja vki hogy aláírásra lof... nem emelkedik az árfolyam visszamegy ahol nyitott kiröhögöm.
Ha lenne miből...mert az orosz olajról leválás miatt is sokat kell költeniük, és még amerikai cégek is bejelentkeztek...trampli nem hinném, hogy hagyná emiatt...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...