Ennyi történik semmi más. Majd ha újra késztetést éreznek arra, hogy vegyenek részvényt akkor meglátod, hogy mi lesz itt. Főleg ha erre a jelentés és a választási eredmény fog számukra ösztönzően hatni. ;-)
Nekem erről az a véleményem, hogy a választási győzelem után helyére kerülnek a dolgok. Teljesen természetes, hogy egy ekkora emelkedés után, amit az Opus produkált ML megjelenése óta egyes részvényesek realizálják az árfolyamnyersséget, a jelentés előtt.
Egyik sem érdekel. Az viszont érdelne, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy az árfolyam 23 %-kal alacsonyabban áll, mint az évvégi záró ár, 33 %-kal alacsonyabb, mint a novemberi csúcs. 26 %-kal alacsonyabb, mint az ML cégek apportálásának februári bejelentésének pillanatában. Én már leírtam erről a véleményem az utóbbi hetekben, de komolyan érdekelne, hogy kinek mi a meglátása ezzel kapcsolatban.
"de a vilagon nincs az a part" persze, hogy nincs mert egyik sem különbözik a másiktól. Ne tévesszen meg az, hogy az egyik még a nevében is azt hirdeti,hogy "lehet más a politika" majd ugyanazt csinálja,mint az összes többi párt. Mindeközben azt hallod tőlük, hogy szar az egész, de ők majd csak akkor tudják "megjavítani" a dolgokat ha hatalomra kerülnek, addig semmit sem tudnak tenni.. ;-) Amúgy csak finoman szeretném jelezni, hogy a szar az egész mentalitás egyben tökéletes önkritika is a részükről, hiszen az egésznek ők maguk is a szerves részét képezik. ;-)
Csak most értem ide: "Az Orbán-beszéd pedig meglepően őszinte volt. Azt mondta a miniszterelnök, hogy a következő választás a szabadságról szól. „Rabok legyünk, vagy szabadok? Igen, neki/nekik tényleg erről szólhat…” Az Elios, stb. ügyekre gondolt az ismerősőd? Jó poén, a kétfarkú még nem nyúlta le? :)
OPUS Global Nyrt.