Làtod Feri bàcsi, itt még beszéltél velem. Nem tudom, hol sértődtél meg, de Te dolgod. Én egy jó humorú, nagy tudàsú embernek tartalak azóta is. Ez van, sajnàlom azóta is, ezt màr mondtam.
Doktori disszertációk 2004
A dolgozat benyújtója, Komáromi György. Cím: Részvénypiaci buborékok anatómiája. Cím angolul: Anatomy of stock market bubbles
DEBRECENI EGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR
A TECHNIKAI ELEMZÉS SZEREPE A TİZSDEI ELİREJELZÉSBEN
- diplomamunka -
KÉSZÍTETTE: Kováts Norbert
Belsı konzulens: Dr. Kormos János, tanszékvezetı egyetemi tanár Külsı konzulens: Szántó Csaba!!! )), elemző
Debrecen, 2007 link
Biztonsan van több módja is, hogy ne tűnjenek el a dolgok.
Egy lehetséges mód: egy másik (nem nyilvános) email cím létrehozása, ahova a beérkező levelek automatikusan továbbítódnak - másolatként. Időnként arról újratölthető a nyilvános fiók. Ez még sok karbantartást sem igényel.
Nem vagyok igazi hozzáértője ennek de másik topikban már létrehozott anno egy nick olyan drive-ot ahol Tőle lehetett engedélyt kérni a hozzáféréshez , viszont meghatározhatta hogy valaki csak olvasója legyen a drive nak van aki pedig szerkeszthette is
Talán érthetően írtam le a lényeget
Persze ehhez , mondjuk Neked fel kellene ezt a feladatot vállalnod. Így ki lehetne zárni a rosszakarókat.
Abból mindig van az tuti. Ha más nem is de ez biztos
szerintetek maradjon nyilvános a jelszó vagy ne?
ti tudtok olyan funkciót a gmail-ben, hogy olvasás-letöltésre külön jelszó?
lényeg, hogy ne tudjon törölni mindenki.
(nejem tette a bogarat a fülembe, hogy azért mindenhol vannak rosszakarók. nem lenne jó, ha kitörlődnének a dolgok.)
vélemény?
köszi!
igen.
nem ezt a címet adtam volna a fórumnak, hanem "Tőzsdével kapcsolatos könyvek", csak az első hozzászólásom nevét rakta be a rendszer.
lényeg, hogy elindultunk.
már bubu is küldött cuccot.
...és ez a téma:
csináltam egy e-mail címet, ahova elküldtem pár tőzsdével kapcsolatos könyvet.
Aki tud és akar, annak szívesen vesszük a segítségét!
A cím: tozsdekonyvek@gmail.com
(Ez a login is, a pwd meg: tanuljtino )
ON: úgy látom, nincs olyan könyvem, ami nincs meg itt, de még szétnézek...
Tőzsdei (szak)könyvek gyűjtőhelye