A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Mindegyik elemzés tartalmaz részletes DCF elemzést és/vagy peer group összevetést. Mindegyikre elmondható az is hogy nagyon óvatos konzervatív megközelítésűek csak már befejezett projektekkel számolnak és nagyon alacsony TV időszaki növekedéssel. Ezeket mind megtalálod az elemzésekben. Ha Te máshogy gondolkodsz egyszerűen a paraméterek változtatod pl. WACC értéket és akkor kijöhet más fair érték is. De nemcsak ebből áll persze. Van “tiborcz diszkont" is ami nehezen kalkulálható.
Mindegyik elemzés tartalmaz részletes DCF elemzést és/vagy peer group összevetést. Mindegyikre elmondható az is hogy nagyon óvatos konzervatív megközelítésűek csak már befejezett projektekkel számolnak és nagyon alacsony TV időszaki növekedéssel. Ezeket mind megtalálod az elemzésekben. Ha Te máshogy gondolkodsz egyszerűen a paraméterek változtatod pl. WACC értéket és akkor kijöhet más fair érték is. De nemcsak ebből áll persze. Van “tiborcz diszkont" is ami nehezen kalkulálható.
Olvasd el a mai Kövesy Károly által jegyzett elemzést. (Porrtfolio, ellenszélben a Waberers...) E szerint nagyon is reális a 6000 ft feletti árfolyam, de meglepőnek sem lehetne nevezni az e fölöttit.
Én kíváncsi lennék, hogy az elemzők mi alapján értékelték a várható 1 éven belüli célárat 7000 körülire és állították, hogy most nagyon olcsó a részvény.
Én is azt gondolom, hogy nagyon alulértékelt a részvény. Azt gondolom, hogy ha vége a nyári uborkaszezonnak és végre lesz forgalom akkor közelebb kerül majd a részvény ára a cég valódi értékéhez. A 6700 at tulzónak tartom "duvenbeck hatás" nélkül, de a 6000 es szint egyáltalán nem lenne elrugaszkodott a valóságtól.
A nehézségek ellenére stabil tudott maradni, hozza azt az eredményt, ami alapján a 7ezer Ft körüli célárak lettek. Nem tudom milyen megerősítést vár még a piac.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link