Zrt: Ismerősöm kb. ugyanezt kérdezte ma, hogy nem félek-e egy kivezetéstől… hiába jó a funda és a menedzsment, nem az utóbbin múlik, ez egy sima tulajdonosi döntés. T.I. (BDPST ~55%-a van) egyedül is előterjesztheti és megszavazhatja, ha már nem lesz érdeke a tőzsdei transzparencia. 180/360 napos átlag most ~5200/5000 körül, célárak meg 7 fölött.
Mondtam neki, hogy egyelőre nem tartok ettől, alakulhat a sztori sok irányba, egyelőre tolják a növekedési stratégiát, azonban a biztosítási szegmens spin-off ettől függetlenül is napirenden lehet (szerintem ezzel nem biztos, hogy rosszul járnánk).
Mondtam neki, hogy egyelőre nem tartok ettől, alakulhat a sztori sok irányba, egyelőre tolják a növekedési stratégiát, azonban a biztosítási szegmens spin-off ettől függetlenül is napirenden lehet (szerintem ezzel nem biztos, hogy rosszul járnánk).
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link