A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
szerinted hány embert ér majd el, hogy a biztosítós különadó állampapír vásárlós leírás szabályokat meg különadó kulcsokat módosítják és ezzel kicsesznek a Postával meg a CIG-gel? 1000? 2000? Lehet, hogy sokat mondtam. A mostani kormány is eddig minden évben belenyúlt lényegében ebbe, minden megy tovább, csak más lesz a kedvezményezett. Ez nem jó érv, amit írtál, vágyvezérelt.
Hülyeség ez a politikai kockázat, illetve az is, hogyha a Tisza nyerne (NEM FOG.) majd magyar petya bosszút áll. Milyen üzenete lenne annak? Persze ennek ellenkezőjét hangoztatja, szépen be is bizonyítaná, amit már most is tudunk róla, hogy bort iszik és vizet prédikál. Szóval nem hinném, hogy be merné vállalni, alapjában ingatná meg a szavazói bizalmát is. Illetve alapvetően nem függ a cég a politikától, persze néhol könnyebb volt a pálya, de azt amit most már hozni tud, azt hozni fogja bárki lesz jövőre kormányon.
Volt egy elég erős H1-es jelentés, azóta inkább jobb hírek jöttek, mint rosszak, egyértelmű, hogy a tulajdonosi kör miatt választásokig nem nagyon tud menni ez a papír, hacsak az éves jelentés nem lesz méééég erősebb. Az egész BUX felrobban, miközben egy jó eredményeket hozó jó fundás cég nem tud menni sehova. Politikai kockázat van itt árazva, semmi más. Nem kell nagyon reménykedni szerintem itt a következő hónapokban.
Nincs érdeklődés a papír iránt, csak komolyabb hírek és jelentések után. Az nagyon pozitív, hogy próbál a cég befektetőket találni, és ennek érdekében befektetői napokat tart. Egyébként csinálhatna SRV-t is, amit akár utána jutalmazásként a munkavállalóknak adhatna, akkor vissza is kerülnének a piacra (nem csökkenne a közkéz), de mégis nagyon pozitív jelzés lenne.
Egyszerűen azt sem értem, hogy hogyan mehetett be megint 5000 alá. Azt meg egyáltalán nem, hogy már 15%~ot hogy tudott valaki lenyomni egy ilyen papíron, ami egymás után ilyen eredményeket, fejlődést mutat. Nem is tudom van-e hasonló. Valami nagyon nincs itt rendben.
Egyszerűen azt sem értem, hogy hogyan mehetett be megint 5000 alá. Azt meg egyáltalán nem, hogy már 15%~ot hogy tudott valaki lenyomni egy ilyen papíron, ami egymás után ilyen eredményeket, fejlődést mutat. Nem is tudom van-e hasonló. Valami nagyon nincs itt rendben.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link