A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Én összeget nem akarok írni, alapvetően eddig nem volt osztalék papír a Wabi, fizetett de csak pár százalékokat. Arra számítok, hogy a tavalyi osztaléknál többet fog fizetni alaposztalékként, illetve amiben én bízom, -talán nem alaptalanul- az a peren kívüli egyezségekből befolyt összeg. Ha korrekt a cég vezetése, már pedig eddig nem csalódtunk bennük, akkor ezt az összeget esetlegesen kifizethetik rendkívüli osztalékként, de ez csak az én álmom, ráadásul még nem mindegyik gyártóval egyezett meg. Az osztalék várakozásokat felülírhatja, hogy folyamatosan vásárol, lásd tegnap. Viszont valamennyi osztalék biztosan lesz, a MOL is ezért vásárolta be magát, tehát esély van egy esetleges magasabb osztalékhozamra is, de túl sok a kérdőjel, hogy itt most ezt számszerűsítsük.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link