A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Pluszban vagyunk:) Az mondjuk igaz , hogy vevő nem sok van, de eladó sincs sok, viszont hamarosan csak lesni fogunk, hogy mi történt és egy Alteo-hoz hasonló robbanás lehet.
Ezt a cikket azért tettem be, mert ha nő ebben a térségben az ipari termelés, akkor az jó a szállítmányozásnak, és a raktározásnak is. Egyébként a WABE-nak van tengeri szállítási képessége, de nem csodálnám, ha itt is lenne valamilyen hír. Én sem vennék ezért a cikk miatt, de ha belegondolsz ebben a részvényben nem napizók ülnek, tehát ezek a hírek, következtetések nagyon jó a papírnak. Meg azt azért kijelenthetjük, hogy a WABE ebben a térségben megkerülhetetlen tényezővé vált.
Közvetlenül erre alapozva én se vennék, de valójában azért ami ipari és Román az sokszor nekünk jó. Ha viszik valahova Ny-EU-ba vagy a V4-ekbe akkor az rajtunk megy át. Az, hogy Románia Schengen lett valszeg jelentősen növeli majd a már eddig is jelentős átmenő forgalmat. Ezt hiszem, azt nem tudom, hogy ez mennyire látszódna meg a Wabinál. Ha jönne egy bejelentés a BMV kapcsán az valszeg nagyobb jelentőségű lenne.
Árnyalja a témát, hogy a cikk szerint a legfontosabb célország Lengyelország és Románia. Ezek a Wabinak nem hazai pálya sajnos. Továbbá van nekik tengerük is. A Wabi lehet hogy tengeri szállításban nem annyira tényező. Nem lebeszélni akarok, csak felvetem, hogy azért ez a cikk szerintem magyar szempontból meg különösen Wabi szempontból inkább csak lufi.
Igen itt jók a kilátások, növekedési sztori adott, osztalékot fizet, itt számítok egy 200 ft-os osztalékra, bízom benne, hogy a perekből befolyt összeget kifizeti a befektetők között rendkívüli osztalékként, így gondolom a 200 ft-ot, Ha nem fizeti ki, akkor is 100 ft-nál nagyobb osztalék várható, de itt a növekedés az ami meghatározó lesz az árfolyamban, persze egy komoly osztalék sokat segíthet. Én az Appennin mellett köteleződtem el, de erről részleteket már nem merek írni, mert mindenfelől támadnak minket azzal, hogy felbeszéljük az árfolyamot, pedig csak a színfalak mögé kell nézni, és látható, hogy mi van ott.
Szerintem is!Lehet az is,hogy kawaszabi2 is hoz ide olyan vevőket,akik nagyban fognak beszállni a Wabiba!Több vonalat beindítottam ez ügybe!Sokan dekkolnak állampapperba nagy lóvéval,stb!Aki ki akar mozdulni a komfortzónából,és esetleg ki akar menni egy kicsit vékonyabb jégre,azoknak mindig ajánlom,mert ha a rizikót nézzük,itt jó lehetőségek vannak!Nincs napi 10-20% emelkedés,viszont a nagy esésektöl sem kell nagyon tartani!A másik,nem kell itt napi szinten lesni,meg kutyulni,egy befektetni akaró pacsirta akinek nincs tapasztalata,az is ha beszáll,el tud indulni itt a tőzsdézés vonalon!Oszti is lesz,stb!Jól mondom Colombo?Tipp:Wabi,Opus,4ig,nem sorolom,a választásokig egy szép kis hajrába fog kezdeni,ha valami nagy dolog nem szól közbe!
Én a fiamnak vettem 3700-on decemberben,én meg január közepe körül 3990en!Elégedett vagyok!Nem tudom,de én 5000ft körüli árfolyammal,és egy kis osztival elégedett lennék év végére!Sokan várnak magasabb árfolyamot,legyen úgy,örülök neki,ha meglesz!Én amit összevettem nem tervezem eladni idén,bármennyi lesz!Sajnos most csak milliós nagyságrendben van párezer db papírom itt,nem sok van!De ugyanúgy örülök a sikernek itt is,mintha többtizezer darabom lenne,és bízok benne hogy menni fog szépen!
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link