A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
A CIG rövid távon bizonytalan,mert ha egy csalódást okozó osztalék javaslat lesz, akkor komolyabb korrekció lehet, sokan a biztosnak tűnő 10 % feletti osztalékért vették, de annak a mértéke bizonytalanná vált az informatikai fejlesztések miatt. Hosszabb távon biztos jó lesz, pláne ha kivezetik a külön adót.
Nem tudom komolyan!Én is agyalok!milyen időtávra?Meg lesz e itt béke?Sokan várnak esést is a tőzsdéken,nagyon rizikós ám minden!Én is be vagyok tojva,és egész nap ezen agyalok,mit kéne csinálni!Biztonságra menni,és menteni kicsit a pénzt,vagy hajszolni a profitot mindenhol,azt bekalkulálni hogy lehet hogy pofáraesés lesz!Túl szépen alakultak a dolgok az elmúlt hónapokban!Nagyon mérlegre kell tenni mindent!A megtakaritásod akarod befektetni,és van mellette más amiből meg tudsz élni,és biztos nem kell hozzányúlni,van másod is,vagy csak részvény,stb! December elején mondtam volna a 4iget,most Opus megy,de meddig?
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link