Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Dupla alj magasabb alj fibo szerintem Ezt néztem volna meg. Sajnos itt a levegőért is fizetni kell, egy grafikon rajzolóért is, miközben mindenhol ingyen adják külföldön az adatot és chartot. Balkán, és a lehúzás él tovább itt.
Alapvetően erre a két napos emelkedő korrekcióra, gyanús volt a mai leszúrás dupla aljra, hogy ott fiboig szúrt ránézésre telon kis stooq charton.Meg is jött a válasz, omnan pattant dupla aljjal, és megállt nyakvonal előtt. Elvileg dupla alj lehet, ami holnap felt vetít.Ma este FED, nyitott a helyzet nyakvonalnál egy dupla topra is, ha fed bekavar. Mindkettő szcenárió ad belépési lehetőséget ezen nyajvonalak legyűrése után.Én vagy utazgatok, vagy ha itthin vagyok éppen, ügyeket intézek, meg kezelem ingatlanjainkat.Ha leülnék chart elé, tudnám nyomni a tradet, chartot, Markerst, cagy Tradingviewot.Jó ez, csak nem akarok a szoba, és gép rabja lenni.Így menetközben ami adódik, csinálom kicsiben.Közben nagyban termel kincstár Bux 2órás: https://kepkuldes.com/image/tWaVeWj
Hello, köszönjük a választ. 111.276pont volt BUX ATH 112.500pontot írst. Nem látom miért kell +1200pintos csúcs még egy hetes shooting start felülírni ezért az 1%ért. Nem látom a businesst, de köszönjük az elképzelést. Utólag úgy is kiderül. Nekem nincsenek céláraim. Chart mutatja nekem a másnapot.
Félreértettél.Nem mások tanácsára üzletelek."Saját"farkamat verem csallánnal,ha úgy tetszik.'89-től a gabonapiac tőzsdei eseményeit követtem nemzetközi szinten, "92-ben üzletkötői vizsgát tettem és 8 évig űztem a hazai parketten a kereskedést.A részvény és határidős kereskedést brókeren keresztül a mai napig.Soha senkire nem toltam a felelősséget,a balhékat magam vittem el.Voltak katasztrofális időszakaim,de felálltam.Aludj nyugodtan,Rád sem fogok semmit,a DÖNTÉST jó,vagy rossz eredménnyel én hozom,a számlán majd látszik. Sok sikert nagy üzleteket! HS!!!
nem vagyok Elliott-szakértő, se
TA-szakértő... amatőrként saját logikával
működöm... a bux napos boli középen
megfordítják a napokban az otp-t, aztán indul felfelé az utolsó emelkedés bux
kb. 112 300 tetőpont, otp kb 36 500 tetőpont felé... onnan várom a korrekciót !... nem befektetési tanács !... sok nyerőt mindenkinek !
én a saját elképzelésemet osztottam meg... nem befektetési tanácsot adtam...aztán meg majd jössz, de hát te azt írtad, hogy... !!!! így, meg úgy !!!... szóval én csak a saját befektetési döntésemért felelek...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!