mára nekem eltűnt a portfóliómból (CIB), a szomorú az, hogy picit örültem neki (legalább nem vonnak utána díjakat...), persze a feljelentéssel kapcsolatban semmi előrelépés...
Egy elég nagy károsult befektető szinte hetente érdeklődik a hatóságoknál!! Gyakorlatilag már nagyon unják és lepattintják rövid úton. Emellet közölték hogy semmi előre lépés az ügyben ,már lassan két éve. Még egy év és letörlik az egészet az asztalról!! A ner és kakadu üzleteléseivel, lopásával ugyan ki foglalkozna!!?? Ne legyünk már ma hívok hogy valaha látunk is belőle pénzt vagy le tudnánk írni veszteségként!! Én is buktam milliókat, de tőlem nagyságrendekkel sokkal nagyobb összeget némelyek, sőt ügyvédek, jogi személyek is, mégsem tudnak, illetve nem mernek intézkedni!! Alakult itt több 100 fős pertársaság, annak sem lett semmi eredménye, mert széllel szemben nem mert hugyozni egyik sztárügyvéd sem!!!!
sajnos esélytelen, mert szabályozott piacon (BÉT, mert OTC nem az) kellene ahhoz eladni, hogy szembe tudd állítani a nyereséggel ezt a veszteséget. És ez már szinte kizárt, hogy visszakerüljön. Csak azért szinte, mert sose mondd, hogy sosem.
OTP nyilvántartja, ráadásul ebben az új rendszerben megemelte 18ft-ról bekerülési árra a nyilvántartási árat is( amit szerintem nem tehetne, mert a legutolsó ismert áron, vagy 18ft kellene) . Gondolom, hogy többet fizessünk a tartásért.
Semmi, de nekem még minden szolgáltatónál ott van. A K&H-nál is. A legalsó sorban. Jól megnézted ? Az is jó lenne pedig, ha valahogy le lehetne írni a veszteséget. Valaki tud rá megoldást ? (mondjuk valami ügyes értékpapírkezelő megvehetné tőlem 0 Ft-ért, vagy -1-ért, hogy neki is legyen benne üzlet)
Tudja valaki mi a helyzet a nyomozással, már jó ideje semmilyen formában nem érkezett semmi információ. Mai napon a KH értékpapírról eltűnt a részvény, másik szolgáltatónál valakinek hasonló?
OTTone