DKJ off: tegnap több lejáratra vettem DKJ-kat, az egyiket (1129) ebből plusz források bevonásával fizettem ki (mák szla pénz + bankkártya), ez várakozó státuszba került a tranzakció történetben, nem is figyeltem tovább, de most nézem a mobilappon, h teljesen eltűnt ez tranzakció a történetből, a mák szla pénz is visszakerült hozzám... Ilyen esetem még nem volt amióta állampapírozok... Vkinek volt hasonló?
hát ja, tegnap volt benne "price action", de nem igazán tudtam követni az eseményeket (ergó kimaradtam)... előtte nézegettem hetes charton, de csak "műkedvelés" szinten... ezt rajzoltam, láttam bele akkor: https://invst.ly/-jazq (semmi extra, párhuzamosnak tűnő szekvencia a múlttal, szal a szokásos regressziós elemezés, ami aztán ritkán alakul ugyanúgy) ;)
Szia, az én ügyfeleim folyamatosan..... A jogkövető vizsgálat lényege, hogy a NAV valamilyen anomáliát lát a lejelentett adatok és a beadott bevallás között, ezért a vizsgálat alatt van időd ezeket kijavítani önrevízióval. Itt még ninncs szankció, adómegállapítás. A másik lehetőség, hogy egy jogkövető vizsgálat alatt begyüjtik az iratokat, ha te nem adod be akkor megkérik a számlákat a partnerektől és a jogkövető vizsgálat után átfordul az egész egy utólagos vizsgálatba. Ott már biztos, hogy megállapítanak adóhiányt vagy adóbírságot.
ELLI(o)TT KLUB