hmmmmmmmmmmmmmm 2014/2015 csődbírósági egyezkedés alatt Soós Csaba prófétai kijelentése.
"washingtoni választott bíróság ítélet " fogja elhozni a pénzt. Transsylvánia döntés + 2 fok + ottani curia után jön washi. Idős befektető már ne vegyen tartós tejet.
viszont akkor cca 2500 - 4500 ft
Na, már realistának lenni is jobb, mint pesszimistának! Egyetértek! Überszar ez a 240-250, holnap is vissza fogja tesztelni, sokadjára. Erről már írtam pár gondolatot, meg a 300-ról is. Az lenne a jó, ha letudnánk már ezt a szintet, apránként megmásznánk a 280-300-as szintet és igen, oda kell vagy két bloombergi farkaskölyök+ egy soros gyurka, hogy átszakadjon az a Pszichológiai gát, amikor már mindenki elhiszi, hogy nincs megállás! Segítségünkre lesz a rv. szám csökkentés+ a peres sztorik lángja sokáig fog égni, ha lesz eredmény, ha nem sokáig! Ld. Csepel! Mióta várja a hitelt? Nem tud 1000 alá esni. Ez a láng kitart sokáig itt is szvsz.
Szia!
Visszaolvasva tényleg negatívnak tűntem.
Most pozitív leszek:Szerintem a 230-250ft-os szint(inkább 240-250) nagyon nagy ellenállás...
olyan mint Konzumnál az1200ft volt...230-on Boldog-boldogtalan venné ,alatta meg ki lett szívva a piac teljesen(210-alatt maga a cég csinálta).
Ez pozitív:))
Viszont a 300ft-tól már mindenki úgy fél a két visszaesés után,hogy az szinte legyőzhetetlen egyenlőre...
Valami nagy vevő kell vagy több Wolfi nagyságú egyszerre(én ehhez nagyon kicsike vagyok)..,akkor szerintem vagy szintenként kell megvenni(260-ig,270-ig és így tovább,de ez veszélyes mert aki 270-en veszi az már 290-en adja is...
A legcélszerűbb egy napra egy olyan limites emelkedés ahol a max ár 300-305ft lehet és ,ha azt tartja,akkor másnap nem tudják 300 alá szorítani,és ha ott ragad,akkor....
..de ehhez szerintem nettó 200-300k-s vevő kellene...(amit nem látok-ismét negatív vagyok)
Örülök,hogy tetszett a meccs!
Jó utat hazafelé!
Elmegyünk a végsőkig, ha kell tüntetünk! Látom, Te is bízol a kilövésben. Nekem 256 az átlag, de nem érdekel, mert tudom, hogy ez nagyot fog szólni. Kvasztics úr ára poetikája lebeg a szemem előtt, ahogyan neked is: tulajdonosok vagyunk,a cég kiváló! Én 350-400 körül tervezek köpködni, hogy mennyire szar cég ez! :D
Ezt nem tudjuk sajnos. Sztem 240 alá nem megy nagyon, de legyen egy jó napod, ha utána limit lesz. :D Jól csinálod, kérdezz sokat, tanulj, amennyit bírsz, 1 év alatt beérik. Soha ne foglalkozz vele, ha hülyének néznek a kérdéseiddel, sokkal fontosabb, hogy fejlődj és Mindenre kérdezz rá, amit nem értesz.
Enefinel mi a jo beszallo ar? Es ma mitol lott ki majd esett vissza? Tudtok ebben segiteni? Pl. Nordban 8-9 kozott volt. Vagy lentebb. :) De ennel? Koszi!
szeptember 20-ig elég lesz várni
aztán minden nap rally vagy várunk Transsylvánia visszatérésére..................... és az EU igazságszolgáltatása helyett....................... a washingtoni választott bírósági ítéletre.
Hahaha! Ez öreg hiba! Engem mindenki véleménye érdekel, de senki véleménye nem befolyásol a döntésben. Halikám csillagom! Mostanában negatív vagy, de tudom, hogy sok hülyeség ért. Senkit nem érdekel, most mennyi erőt mutat és milyen a könyv! 50% nyerőt ráérünk szept végén okt. elején is learatni! Majd jusson eszedbe, ha 350-400 között leszünk. 2 papírban érzem a vérszagot keményen: Enefi és esés után Apika. Kvasztics úr: Ha a tehénszartól nem selymes a lába, vegyen más papírt! :D
Nekem is jobban tetszene a dumája, ha ott szálltam volna be, ahol Marcsika... ;-) Mondjuk engem anno lebeszélt a vételtől ;-) hát ilyen ember a mi Fedorunk. ;-))
Adj még egy kis időt, hogy felbőghessenek azok a tehenek vagy elváljon,hogy akad e aranyat tojó tyúkocska abban a bizonyos portfólióban. Addig is egy dolgot ne felejts, te lefelé szeretnéd látni a mi árfolyamunkat és csalódott emberekkel szeretnéd bizonyítani az igazadat, én pedig csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a manapság téged jellemző lila köd kissé álságos.. Ha gondolod felidézem, hogy mit is írtál a "várt" jelentéssel kapcsolatosan egy nappal azelőtt, hogy beszálltál... ;-) Sok sikert a részvényeseknek, csak ügyesen, okosan.
ENEFI - THE BEST