Igen, én futurest tartok, de már megjött a figyelmeztetés, hogy a keddi nyitásban lezárják, ha én nem teszem meg.Az 50 cent profitból 20 elpárolgott 2 nap alatt.
Igen a nyári hónapok feljebb volt $0,2-al most ez eltűnt ... majd minden hónap annyiba kerül novemberig ... ha jól rémlik az aljánál $2,6 még $1,3 -is volt a felár, augusztus talán.
Én ezt a táblázatot nem régóta ismerem. Korábban látszott szignifikáns változás a hónapok áraiban? Az idő előrehaladásával ez mennyire állta meg a helyét, igazolódott? Vagy mennyire tartott az ott korábban lévő értékekhez?
https://www.tradingview.com/x/7OCKX1Ra/ R2 pivot szint visszautasítja, 50MA-ról pattan az óráson tegnap, de elveszti, 100MA-ról visszapattan az 50MA-ig, kétszer teszteli vissza sikertelenül, elveszti a 100-ast is. A 200-as (fehér) valószínűleg szintén meg lesz érintve, és onnan fel a 100-asig mai most 3.04, lehet hogy ott kéne kimenekülni.
Ez nekünk jónak kéne hogy legyen?!? https://freeportlng.com/files/docs/052125-Final-Freeport-LNG-Tank-3-Service-Restoration-Press-Release.pdf Houston, Texas, 2025. május 21. – A Freeport LNG Development, LP (Freeport LNG) ma bejelentette, hogy a vállalat három LNG-tárolótartálya közül a harmadikat a Csővezeték- és Veszélyes Anyagok Biztonsági Hivatala (Pipeline and Veszélyes Anyagok Biztonsági Administration), valamint a Szövetségi Energiaügyi Szabályozó Bizottság (Federal Energy Regulatory Commission) jóváhagyásával ismét üzembe helyezték. A tárolótartály közel három évig nem üzemelt, miután a tartályhoz vezető LNG-csővezetékek megsérültek a Freeport LNG földgázcseppfolyósító és LNG-exportáló létesítményében 2022. június 8-án történt incidensben. A Freeport LNG együttműködött a helyi, állami és szövetségi szabályozó hatóságokkal és más kulcsfontosságú érdekelt felekkel a vállalat incidens utáni helyreállítási erőfeszítéseinek minden aspektusában. A harmadik LNG-tárolótartály biztonságos újbóli üzembe helyezése a vállalat incidenst követő helyreállítási és helyreállítási munkájának utolsó fázisa.
-Földgáz.-A csökkenő trend törése óta elérte a 3,125-ös szintet. Ez egy fontos ellenállás, felette tudna teret nyitni. Az első erősebb ellenállás a 4,68 környékére tehető, tehát lenne tér felfele. Minden túladott állapot már long beszálló hely lehet. Ellenállások: 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 2,344; 1,953.
-WTI - Olaj Egyre szűkül a mozgástér, egyre közelít az a pont ahol majd egy újabb hullám indulhat. Jelenleg a 93,75 és a 106,25-ös szintek közötti sáv lehet meghatározó, ebből kellene kimozdulnia ahhoz, hogy kereskedési jelzést kaphassunk. A 93,75 alatt a sáv alja a 81,25 környéke lehet, míg a 106,25 feletti kitörés minimum 118,75-ös szintet hozhat el. Amennyiben negyedjére sikerülne áttörni felfele a 118,75-ös szintet is, akkor jöhetne hatalmas kitörés, mert abban az esetben - a nagyon hosszú kép alapján - a 150 és 175-ös szinteket is érdemes feltenni a célszintek közé. Azt a gyertyát várjuk, amely trendszerű mozgásnak az első napja lehet.Ellenállások: 118,75; 125; 137,5; 150; 175. Támaszok: 87,5; 75; 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.; 50.
Igen, az Én meteorológia ismeretem szerint nem sok fogyott ... végül -1% ebben a pillanatban, ijesztőbb volt a mozgás tegnap USA nyitás előtt 14:00-tól, azt hittem nem lesz holnap. :-) :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.