Elég nagy risk-off volt ma, a vix felment 20-ig. Már csak 0.27% mínuszban van az olaj, reggel jó nagy pluszban voltam. Szóval az olajra kevéssé hat a pánik. 62 felett biztos lesz a következő héten. De csinálhat még egy alacsonyabb aljat holnap vagy hétfőn.
Másnapos az olaj. Csak meg lett a rossz jelentés eredménye. Négy napja esik. Holnap reménykedem a felpattanásban. Még mindig bízol a 67-68- as csúcsban?
-Földgáz.-Az árfolyam áttörte a 3,528-as szintet, ezzel megerősítve a trendfordulót. A korábbi ellenállás most támaszszintté vált. Felfelé jelentősebb akadályt legközelebb a 4,68-as szint környékén találhatunk, amely erős ellenállási zónaként funkcionálhat. Ellenállások: 4,288; 4,688; 5,078. Támaszok: 3,125; 2,734; 2,344.
-Private Banking friss:-WTI - Olaj Az árfolyam az 56,25-ös szintről visszapattant két hete, de maradt a csökkenő trend alatt a görbéje. A 62,5-ös szint vízválasztóként szolgálhat a long és short irányok között. Amennyiben az árfolyam meggyőzően áttöri ezt a szintet, az a görbe fordulatát jelezheti, és újra érdemes lehet long belépési lehetőségeket keresni.Ellenállások: 75; 81,25. Támaszok: 56,25; 50; 43,75.
Az vidám perceket okozna. A FED kamatvágási pálya végét jelentené, sőt kamatemelésekkel kezdenének fenyegetni. A túlhúzott indexek meg a gamma és egyéb hatások miatt földbe állnának mint áprilisban.
Bocs. Pár hónapot írtál. Annyira a közeljövőre koncentralok, hogy csak későn jutott el az agyamba az időpont Hááát, az még fényévekre van. Majd meglátjuk. .
+1%-ról esett kb 1%-ig. Egy rossz jelentésre. Szerinted akkor nem csorog le 59 alá? Pedig a H4-en is van még lefelé. De lehet, hogy nekem is meg kellene vennem, pedig holnap reggel terveztem.
Ez gyakori, pair trade, carry trade napon belüli kereskedőknél. Ez csak zaj, a holnapi tározó jelentés fontos az olajnál és a csütörtöki a gáznál. Ha holnap leverik az olajat, teljesül a vételem.
Ez nem jó hír :-) Én még tartom, de ugye olyan pici a mérete ... hogy nem fog agyonüti ha esnénk. Még most figyelgetem eszik vagy isszák ezt a HenryHub-ot. https://invst.ly/1d2aos a rollover-ek azért sokat megesznek belőle ... meg a 3,04% USD kamat is.
Lezártam a Henry longot. X.28 3.859 XI.4. 4.375 Pont egy hét volt, +13% Ha holnap $6 lesz, az se érdekel. Beálltam WTI-t venni 59.6-ra, vagy teljesül, vagy nem
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.