Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax hétfő, 14:49
Előzmény: #216294  Schmidt
Én lezártam az Unger témát. Kinevezték és ez MP és 136 képviselő azaz összesen 137 "igen" döntése. Már az este  bekészítettem a popcornt és várom, az eredményeket. Remélem, nem fog kitavaszodni.
_Sigorszky
_Sigorszky hétfő, 14:47
Előzmény: #216294  Schmidt
:D
_Sigorszky
_Sigorszky hétfő, 14:46
Előzmény: #216295  offshort
Rövid távon ne várd, ez csacskaság lenne. A baloldal ripityára verve, ez esetben simán visszajönne Orbán. Már fenegeti a bicsakot! (Bár egy fórumtárs itt ezt a feltevésem kategorikusan kizárta, én tartom ezt a véleményemet!)
_Sigorszky
_Sigorszky hétfő, 14:41
Előzmény: #216287  Schmidt
Ne merj ellentmondani maxvaxnak! 
1. Neki mindig igaza van.
2. goto 1!
Ha meg tudod állni, maradj higgadt, ellenkező esetben távozz a topikból!
Ha mégis maradnál, olvasgasd inkább sehmetet, ő távolról sem az a lángfúvó "ligeti sárkány"...
offshort
offshort hétfő, 14:36
offshort
offshort hétfő, 14:32
a tisza, mint párt osztódásra itéltetett, 
illetve jobban mondva az Unger ügy miatt osztódásra itélte magát !
Schmidt
Schmidt hétfő, 14:26
Előzmény: #216293  Schmidt
Meg amugy is. Hogy nez ki mar ez az Unger
Schmidt
Schmidt hétfő, 14:26
Előzmény: #216291  maxwax
15 oldalas doksi vs kiadvany.
Ok. Te nyertel.
offshort
offshort hétfő, 14:22
Előzmény: #216290  offshort
Talpra Magyarok, Árad a TISZA  ·  (Balog Mihály ,  face)   
maxwax
maxwax hétfő, 14:20
Előzmény: #216287  Schmidt
Ajánlom figyelmedbe a letölthető 15 oldalas doksit a TI oldaláról, amit június 22-én publikáltak és gondolkozz.
offshort
offshort hétfő, 14:19
Előzmény: #216288  offshort
maxwax
maxwax hétfő, 14:18
Előzmény: #216285  Schmidt
El ne felejtsem, Unger azt ígérte, még készíteni fog egy tájékoztató kiadványt a történtekről! Aha, pont erre van szükség. Az a legfontosabb, egy kiadvány, de ha nem sikrül semmit visszakapni a rohadékoktól, akkor így jártunk, de ott a kiadvány.
offshort
offshort hétfő, 14:18
Előzmény: #216281  maxwax
állitolag tiborc és récsöl már usa állampolgárok, 
(kb 1 honappal ezelött volt cikk, de azóta az írás eltünt) 
Schmidt
Schmidt hétfő, 14:11
Előzmény: #216286  maxwax
Nem a kismatolcsit kell elkapni, hanem azikat akik a jogszabalyi kornyezetet megteremtettek a torvenyes lopashoz. Legeti ezzel nem szandekozott foglalkozni, a meghallgatasan ez derult ki.
Es igen. Azert mert ezt mondja.
maxwax
maxwax hétfő, 14:02
Előzmény: #216285  Schmidt
Honnan tudod, hogy Ligeti eddig ment volna és azt is, hogy Unger tovább megy? Mert ezt mondja? Bakker, soha az életben nem csinált ilyen melót! Ha ebben lenne gyakorlati tapasztalata azaz Unger nevével bármilyen ügy kirobbant volna, akkor talán hallgatnék, de így?  Igen Unger és férje nevével van egy elhíresült story, Orbán Balázs doktorija.
Schmidt
Schmidt hétfő, 13:57
Előzmény: #216283  _Sigorszky
Polt peldajan jol latszik, hogy szerintem mi a kulonbseg egy Ligeti es egy Unger vezette hivatalban. Mig Ligeti a korrupcios ugyek vizsgalatanal felderitesenel megallt volna, addig Unger sokkal tovabb fog menni. Egeszen a rendszer mukodtetoikig. Majd meglatjatok.
maxwax
maxwax hétfő, 13:57
Előzmény: #216283  _Sigorszky
Legyünk realisták. Ha egy rendőr/ügyész/bíró eddig egy ügyben más álláspontra helyezkedett, azt ráadásul írásba is adta, akkor szerinted arra mennyi az esély, hogy hirtelen megvilágosodik és a korábbi iratokkal szemben teljesen mást állítana? Minden elektronikusan van meg, nem lehet csakúgy iratokkal bűvészkedni. És persze ott van, hogy az "internet nem felejt".
_Sigorszky
_Sigorszky hétfő, 13:49
Előzmény: #216282  maxwax
"Még egy napot ugyan várnunk kell rá, de holnap megszűnik Polt Péter alkotmánybírósági elnöki pozíciója.Az új legfőbb ügyész remélhetőleg megfelelő gondot fordít majd a Fidesz örökös legfőbb ügyésze áldatlan tevékenységének a kivizsgálására. Poltnak nem jól fizetett nyugdíjban - hanem börtönben a helye.Benne van ( dobogós helyen ) abban a piszkos tizenkettőben, aki nélkül a NER nem válhatott volna azzá a maffia-szövetséggé, amellyé végül aljasodott." (H. CS.)
Mindennek eljő az ideje! Remélem, holnap még az országban lesz!
maxwax
maxwax hétfő, 13:44
Előzmény: #216281  maxwax
""Kedves Botond, Vidéki prókátor nem vártuk, hogy Nagy Gábor Bálint lemondása önmagában változást hoz. Ez csak az első, egyben a legjelentősebb lépés volt. De sajnos az Ügyészség még mindig ugyanaz, mint volt, az letűnt rendszer kinevezettjeivel. Az ügyészséggel kellett volna kezdeni a rendszerváltást. Már Hajdú gyanúsításakor jeleztük, hogy sínre tették az ügyet, és itt áll meg minden. Hogy azóta nem történt semmi, köszönhetjük a Legfőbb Ügyészség hathatós közreműködésének. Hozzáteszem, ha nem nyomjuk a nyilvánosságot, ez sem lenne, lásd MNB ügy." - Dr. Horváth Lóránt
maxwax
maxwax hétfő, 13:42
Előzmény: #216276  Borisz
Tiborcz ellen miért nincs elfogatási? Hány feljelentés is van ellene?
Nem vagyok rendőr, nem vagyok jogvégzett, de kb semmi  előrelépés egyetlen ügyben. Vagy időben ne menjünk messzire, a Vidéki prókátor is megkérdezte az este - már ketten is bemásoltuk -,  miért nem történt semmi az arany-konvoj ügyében mármint rabosítás, letartóztatás? Dr. Horváth Lóránt a kommentjében leírja a tapasztalatait ebben az ügyben és ott az jött ki, semmi változás az ügyészségen belül.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek