A cikkből, amit bizonyítani is lehet! . "Bár kétségtelen, hogy az (OKGT-ből) 1991-ben alakult Molt 2006-ig, több
részletben, szinte kizárólag baloldali kormányok értékesítették,
Antalóczy Katalin és Vincze Péter Az államtól az államig: a Mol mint
nemzeti bajnok című tanulmánya emlékeztet, hogy a magánosításról
1991-ben Antall József kormánya döntött. Az MDF-kabinet egy sikertelen
és egy kisebb sikeres értékesítési akciót is levezényelt kárpótlási
jegyek ellenében. Az első nagy hullám ugyanakkor kétségkívül a
Horn-kabinet idejére tehető. Ekkor dőlt el, hogy nem egy nagy, szakmai
befektetőt keresnek, hanem tőzsdén, sok kis részvényesnek adják el a
papírokat."
"A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon megváltoztatta az elsőfokú ítéletet, és a Tisza Párt keresetét teljes egészében elutasította. Magyar Péterék azért perelték be a lapot, mert abban a Tisza kiszivárgott szja-emeléséről jelent meg egy cikk. Korábban a Ripost is pert nyert Magyar Péterékkel szemben. .
Magyar Nemzet számolt be arról, hogy jogerősen sajtópert nyertek a Tisza Párttal szemben, miután Magyar Péterék a kiszivárgott adótervezet miatt pert indítottak ellenük. A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon megváltoztatta az elsőfokú ítéletet, és a Tisza Párt keresetét teljes egészében elutasította."
"A kormány a teljes részvénypakettet 1,88 milliárd euróért vásárolta meg. A vásárlást IMF-pénzből hajtja végre a kormány. A kormány támogatja a MOL stratégiáját és menedzsmentjét."
"melyeket Orbán épp azért vásárolta vissza, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak.". Télleg baszki? Orbán vásárolta vissza? Gondolom a saját vagyonkájából. A MOL meg kiflicsücsköket forgalmaz, nem olajat meg gázt, amit az oroszoktól szerez be. Ja. Nem függünk az oroszoktól egyáltalán. Orbán ezt jól kifundálta. Hiába no. Okos ember ez az Alcsúti parasztfiúcska.
Had jegyezzem meg, hogy Orbánék forgatták ki a sok ezer magánnyugdíjpénztári tagot a MOL, OTP részvényeiből. Had jegyezzem meg, hogy jelentős mennyiségű részvényt ebből elloptak, úgy, hogy átjátszották különböző kamu alapítványokban. Had jegyezzem, meg, hogy a mai napig sarcolják, a MOL kisrészvényeseit. Had jegyezzem, meg, hogy nem véletlenül lesz a MOL közgyűlése a választás előtt.
Valakik itt állandóan orosz bábúnak tartják Orbánt. Mindazon túl, hogy annak aki ilyet mond, minden bizonnyal fogalma sincs mit jelent magyar érdekeket képviselni, hadd jegyezzem meg: Gyurcsányék adták el a MOL állami részvényeket az oroszoknak, melyeket Orbán épp azért vásárolta vissza, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak.
Nem csalódtam, ezt lehet csak várni egy fideszes agymosottól. A fidesz által összeállított tisza csomag a valódi a tisza által kiadott meg hazugság. De mit adott ki a fidesz? Tudjuk a programját? Mert eddig csak a tiszát elemzik és ekézik. Vagy majd ahol baj van, majd megtámogatjuk? Közben hitelt veszünk fel, hogy lölö, tiborc duplázhassa vagyonát? Mert ugye lopás az nincs, mert minden le van papírozva. Így lehet jogosan lopni, alá van róla írva a szerződés. Igaz, sokszorosan túlárazott ha az állam fizet és fillérekért, ha a NER lovag. De az a fő, fizetett. Holnap kipróbálom, a teli kocsit kitolom a kasszánál és dobok a kasszásnak egy százast. Én fizettem. Senki nem mondhatja, hogy loptam.
"az Alkotmánybíróság Gyurcsány idején elkaszálta a vagyonadót, mivel az adó alapját képező vagyon csak besülhető, és a becsérték nem lehet adóalap, a propagandapénzekről pedig annyit, hogy a Rogán-féle minisztérium 180 milliárdjából 17 milliárdot költenek a kormány intézkedéseinek megismertetésére." . Már bocsi, de vagyonadó részben most is van: az telekadó, az ingatlanok után kivetett adó az mi szerinted? . Az meg röhej, hogy propagandapénznek meg csak a rogán-féle minisztériumot veszed. Az egész közmédiának nevezett valami is propaganda. Egyrészt ilyen minisztériumra egyáltalán nincs szükség, másrészt a közmédia lehet akár 1 db tv csatorna, és 1 db rádiócsatorna, írott sajtónak meg a nemzeti sport. :) Tájékoztatni bőven elég.
Az általam hivatkozott illat felőled árad felém. Nem tudom kinek is kellene kimosnia a nadrágját, de nem nekem. "Megjegyzem, latinból érettségiztem, és egyetemen is tanultam latint, Cicerót pedig eredetiben olvastam, és ami még profilba vágó is volt, az a Catilina elleni, Szenátus előtt elmondott beszéde, aminek az első részét még meg is kellett tanulni. Szóval hátrébb az agarakkal, hogy én mit tudok és mit nem! :) „Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?”". Szóval te Cicerót eredetiben olvastad, meg tanultál latint. És máris Ciceróval egyenértékűnek gondolod a kinyilatkoztatásaidat. O sancta simplicitas! Képzeld, én meg láttam a Mona Lisa-t, tehát egyenértékű az én festményem Leonardóéval. Fasza érvelés. Gratula
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!