A krumplid oka, hogy bedőlsz a fidesz mantrának. Neked nem kell sokat felmondanod a propagandátokat, egyből megtanulod. A narancsod is tönkrement... mi lesz most veled?
Nem tudom hol tartjátok a zsák krumplit okát de már nagyon büdös lehet. Az új krumpli már a nyerő, de nektek az nincs! Ne legyetek rászorulva krumplitokra, ha nem evésre használjátok. Abból lesz a bajotok.
Azt a mindenit! Rendesen kell pórgetnem, hogy olvasás nélkül átugorjam SeldonKuper írásait. Hétfő kora reggel mit kaphatott, hogy ennyire aktív? Igazából nem zavarna, ha értelmes kommunikációt lehetne vele folytatni, de erről sajnos szó sincs. Seldon utólag akarja teljesíteni a HK elvárásait? (Tudom, nem én vagyok az admin, de az nem normális, hogy képes 10-15 önálló kommentet betolni úgy, hogy senki de senki nem reagál rá. Nálam ez messze kimeríti a trollkodást, de ha belefér, legyen. Átugrom olvsás nélkül.)
Nézd már, megszólalt a "harcos", akinek nem találtak jobb fődíjat, amivel lehetetlenné tenné a szembejövőket? Játszunk tovább a ti asztalotokon, ahol elfogytak a "harcosok"!??
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!