"Attól magyarok, hogy becsavarodnak a pirosfehérzöld lobogók tengerébe." . már a fekete a nemzeti szin, nézz meg egy válogatott focimeccset! vagy egy fradikát! :))
Valószínűtlen. Egy koalíciót a Fidesszel a DK nem tudna megmagyarázni a támogatóinak. Lehet, hogy Gyurcsányt érdekelné a dolog, de ezt nem lehet beadni a szavazóiknak, hogy hát köszönjük szépen, hogy felhatalmazást adtatok nekünk erre. - Hasonlóan nem hiszek abban, hogy a Mi Hazánk koalícióra léphetne a Fidesszel. A koalíció végképp elmosná a különbséget, egyszerűen bedarálódnának, felszívódnának a Fideszben. - Persze ezek csak saját spekulatív véleményeim. Tévedés, jóga fenntartva.
A CÖF-NER nyaloncok kínjukban már nem alul, hanem a szájukon tolják a sz@rt. Bayer, Gulyás, Kocsis, Bencsik és a többiek már annyira magyarkodnak, hogy legszívesebben kilöknék az országból azokat, akik nekik nem tetszenek. Attól magyarok, hogy becsavarodnak a pirosfehérzöld lobogók tengerébe. Nincs itt már mértékletesség, kérem. Csak lealjasodás. És támadnak, támadnak és támadnak, mintha nem ők tehetnének arról, hogy ilyen hitvány, gerinctelen emberek. Mint ha 15 éve nem ők nyúznák a népet. Mint ha nem ők tehetnének arról, hogy itt tart az ország. Mint ha nekik az lenne jó, ha csak ők, fideszkádéenpémihazánkosok meradnának itt, határon belül, a többinek fel is út, le is út. De akkor aztán megehetnék egymást, mert mást már nem tudnának elpusztítani... És ezek mernek tüntetni! Komolyan mondom, az ember gyomra jön ki tőlük!
https://m.youtube.com/watch?v=jUkiL5XvCSE Sehmet, Krisztina ida, Sheldon sorstársai próbálnak egyetlen értelmes mondatot kinyögni, hogy miért is tüntettek ma. Mondjuk az, hogy 100x inkább Fletó, mint MP, előrevetíti a fityesz- DK koala lehetőségét a Bunkerben...
Én is haragszom általában a spam hívásokra. De már kiszaszeroltam, hogy hogyan kell letiltani a spam számot az androidos telefonomon, és egyet már tiltottam. Továbbiak biztos következnek még.
Amíg tömegesen vannak, akik az ilyen baromságokat beszopják, addig én semmi ilyenen nem csodálkozom. A társadalom hatalmas része nincs felnőve az információs korszakhoz, nem képes önállóan tájékozódni a rázúdított információkról, nem képes validálni őket. A kormányoknak meg minden eszközük megvan hozzá, hogy ezerrel tolják a fék nyúzt beléjük. Ez nem magyar specialitás, ez a modern kor. - Ha Mari néni monnyuk tudna angolul, meg lenne pécéje, érdeklődéssel olvasgatná a politico-t, portfolio-t, nyú york tájmszt, kevésbé lehetne a maszlagokkal megetetni. - Viszont én inkább azon csodálkozom, hogy most miért védik mégis meg a kancsalt. Eddig úgy nézett ki, hogy leverik rajta a disznóságait, legalább részben. Most fordult a szél?
a millenáris ideális hely volt a törpefidesz gyűlésének, ott kevés ember fér el, közel van bayer 12 kerületi otthonához, és még a forgalmat sem zavarják.
"Kósa Lajos és Gulyás Gergely is beszélt arról, hogy az Európai Központi Bank miatt nem születhetett meg az a törvény, ami megakadályozta volna az MNB alapítványában lévő pénzek átláthatatlan kezelését. Összefoglaljuk, milyen szerepe volt az EKB-nak a magyar jegybank botrányában."
Hűha! Ez lenne nagy tüntető tömeg a Millenárison? Hadházy több embert vitt ki a hídra. :)) Pedig az 5-ös számú tagkönyv tulajdonosa, a nyilas unoka is beszédet mondott és zaklatták telefonon az embereket, hogy menjenek tüntetni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!