Szerintem mindenre kimerítően és adekvátan válaszoltam annak ellenére, hogy tudtam volna neked is provokatív kérdéseket feltenni, de nem érdekel a személyed még akkor sem annyira, hogy ennél többet foglalkozzam veled!
Keresd vissza azokat a napokat, amikor csak rövid ideig vagyok itt, mert megtehetem nyugdíjasként és olyan vállalkozóként, akinek a vállalkozása nélküle is termel. De azért nézd vissza azokat a fél-napokat a héten, amikor nem voltam fent, mert ezek szerint nem figyeltél eléggé. De egyébként mindegy, mit gondolsz, "leben und leben lassen" - az én alapelvem, ezért nem kezdek el személyeskedni. Persze, ha valaki elkezdi, akkor nem hagyom magamat provokálni és minősítgetni, de válaszok sokkal disztingváltabbal és udvariasabbak.
Egyébként éppen azt a hozzászólást jelölted meg, hogy nem adok választ a kérdésre, amiben éppen választ adtam. Ha kérhetném, egy kicsit pontosabban, körültekintőbben!
Kedves Raven! Annyian írnak itt valótlan, vagy néha valós kormánykritikát véleményként, hogy ebben nem szeretném überelni őket, de nem is tudnám, de úgy gondolom, hogy a kiegyensúlyozáshoz kell azért a tényekkel is foglalkozni, nemcsak a véleményekkel. Más topicban nem szoktam politikai tartalmú hozzászólást írni, az OROSZ-UKRÁN HÁBORÚ topic kivételével, ahol - egy kicsit hasznosítva a tanulmányaimat és a külföldi médiumok elemzését - megpróbálok tájékoztatást adni a háború kirobbanásáról, nem vitatva azt, hogy Oroszország volt az agresszor. Remélem, sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat! További szép napot!
Ez csak egy példa volt, nekem nagyon tetszik, sokat jártam ott. A környékbeli települések, sokkal megfizethetőbbek, és nagyon szép rendezett csendes. Lendva kis város, de pont a határ miatt felkapottabb. Sok osztrák és magyar él már ott de román, még Erdélyi magyar és más nemzetiségű, emiatt kissé drágább. Viszont az infrastruktúra jó, aránylag közel van Ausztria, Horvátország, ugyan kicsit messzebb van a főváros de teljesen ki van építve az autópálya is. Ha végre az átkozottak is itthon el lesznek tüntetve még vissza költözni se nagyon bonyolult. Manapság már nincs távolság a nép mobilis sok országban, sajnos a magyar pont nem ilyen, de talán a következő generáció, ha nem cseszi örökre tönkre a rabló banda már ilyen lehet. Ne értsd félre én szeretem a hazámat, és szeretnék itthon megöregedni és később az örök vadász mezőkre költözni, de jelenleg annyira tönkre van téve az itthoni jövő, hogy kilátása sincs az átlag magyarnak.
Igy erzem en is a helyzetet, dolgozom a kulfoldi tamponton. Spanyolorszag a celkeresztben. De mondd, miert eppen Lendva? Ismered? Milyenek az ingatlan arak, van valamilyen kotodesed ami motival? Az biztos, hogy jo helyen van.
A cél az, hogy sokan rettegjenek, hogy más országba ha mész biztosan megdeglesz:) Ezt nyomatja a hazug médiájuk éjjel-nappal. Én aki egy világ járt ember ezen mosolygok, és voltam eszméleten kemény helyeken is pl Gáza! Igaz nem most de bejártam közel keletet, no meg fekete Afrikát. Lehet szerencsém volt, de még élek:) Viccet félretéve az átlag ember, és nem a szélsőség( az mindenhol van) csak elszenvedője a mindenkori hatalomnak egyes országokban is. Nagyon kedvesek, és pont az arabokról beszélek. Nem, kell nagyképűen firtatni az ő vallásukat kultúrájukat, viszont lehetsz kíváncsi sőt örülnek is neki, és mesélnek, barátkoznak. Voltam berber törzsnél Jordániában a Moaban és nagyon jó arcok, jó a fekete teájuk fejbe vág:) de hihetetlen barátságosak. https://csamborgo.hu/2021/12/27/ahol-mozes-megpillantotta-az-igeret-foldjet-a-nebo-hegy/ Olyan csillagos éjszaka mint ott, hááát, eszméleten kint tölteni egy iléyen éjszakát:)
Biztos , hogy nem haltak éhen, mert minden héten kint vagyok. Ott vannak , élnek virulnak, söröznek, . De sajnos rengeteg olyan ember van , akik ki sem teszik a lábukat a Megyéből, és elhiszik a sok hazugságot.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!