Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet vasárnap, 14:41
Előzmény: #166317  Fsociety
Szerintem mindenre kimerítően és adekvátan válaszoltam annak ellenére, hogy tudtam volna neked is provokatív kérdéseket feltenni, de nem érdekel a személyed még akkor sem annyira, hogy ennél többet foglalkozzam veled!
Sehmet
Sehmet vasárnap, 14:39
Előzmény: #166315  bronz
Keresd vissza azokat a napokat, amikor csak rövid ideig vagyok itt, mert megtehetem nyugdíjasként és olyan vállalkozóként, akinek a vállalkozása nélküle is termel. De azért nézd vissza azokat a fél-napokat a héten, amikor nem voltam fent, mert ezek szerint nem figyeltél eléggé. De egyébként mindegy, mit gondolsz, "leben und leben lassen" - az én alapelvem, ezért nem kezdek el személyeskedni. Persze, ha valaki elkezdi, akkor nem hagyom magamat provokálni és minősítgetni, de válaszok sokkal disztingváltabbal és udvariasabbak.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 14:35
Előzmény: #166312  Sehmet
Ezzel a valasszal is csak tereltel,ugye tudod?
Fsociety
Fsociety vasárnap, 14:33
Előzmény: #166316  Sehmet
Uh...durci lettel,ugy erzekelem.. a kerdesekre tovabbra is kerulod a valaszadast. Ezek a tenyek. Ha zavarnak,a hiba nem bennem van. 
Sehmet
Sehmet vasárnap, 14:32
Előzmény: #166281  Fsociety
Mi vagy ki vagy te, hogy ultimátumot adva felszólítasz valamire? Moderátor?
bronz vasárnap, 14:29
Előzmény: #166312  Sehmet
Biztos? 
Folyton itt lógsz.
Sehmet
Sehmet vasárnap, 14:29
Előzmény: #166299  Fsociety
Egyébként éppen azt a hozzászólást jelölted meg, hogy nem adok választ a kérdésre, amiben éppen választ adtam. Ha kérhetném, egy kicsit pontosabban, körültekintőbben!
bronz vasárnap, 14:29
Nagy baj lehet, ha már ilyen akciókat is bevállal a felcsúti kommunista hazaáruló.
Sehmet
Sehmet vasárnap, 14:27
Előzmény: #166299  Fsociety
Nem kerülök én semmit, csak engem nem fizetnek azért, hogy egész nap a topicot figyeljem, még ebédidőben is. :)
Sehmet
Sehmet vasárnap, 14:25
Előzmény: #166300  Raven
Kedves Raven! Annyian írnak itt valótlan, vagy néha valós kormánykritikát véleményként, hogy ebben nem szeretném überelni őket, de nem is tudnám, de úgy gondolom, hogy a kiegyensúlyozáshoz kell azért a tényekkel is foglalkozni, nemcsak a véleményekkel. Más topicban nem szoktam politikai tartalmú hozzászólást írni, az OROSZ-UKRÁN HÁBORÚ topic kivételével, ahol - egy kicsit hasznosítva a tanulmányaimat és a külföldi médiumok elemzését - megpróbálok tájékoztatást adni a háború kirobbanásáról, nem vitatva azt, hogy Oroszország volt az agresszor. Remélem, sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat! További szép napot!
Fsociety
Fsociety vasárnap, 14:23
https://telex.hu/belfold/2025/03/23/orban-viktor-trollfoci
Orban megprobal jofejnek latszani,de keves sikerrel,a trollfoci meg most alazza porig magat azzal,h anno a leterdelesbe nem akartak politikat keverni,aztan ez lett..
Vackoros vasárnap, 14:12
Előzmény: #166304  Andy01

Ez csak egy példa volt, nekem nagyon tetszik, sokat jártam ott. A környékbeli települések, sokkal megfizethetőbbek, és nagyon szép rendezett csendes. Lendva kis város, de pont a határ miatt felkapottabb. Sok osztrák és magyar él már ott de román, még Erdélyi magyar és más nemzetiségű, emiatt kissé drágább. Viszont az infrastruktúra jó, aránylag közel van Ausztria, Horvátország, ugyan kicsit messzebb van a főváros de teljesen ki van építve az autópálya is. Ha végre az átkozottak is itthon el lesznek tüntetve még vissza költözni se nagyon bonyolult. Manapság már nincs távolság a nép mobilis sok országban, sajnos a magyar pont nem ilyen, de talán a következő generáció, ha nem cseszi örökre tönkre a rabló banda már ilyen lehet.
Ne értsd félre én szeretem a hazámat, és szeretnék itthon megöregedni és később az örök vadász mezőkre költözni, de jelenleg annyira tönkre van téve az itthoni jövő, hogy kilátása sincs az átlag magyarnak.
________
________ vasárnap, 14:11
Előzmény: #166307  ________
Alanyi jogon nem, viszont 1 év szolgálat után járhat a zöld kártya az EU-ba
________
________ vasárnap, 14:09
Előzmény: #166306  Fsociety
Európa rosszul kezeli ezt az ügyet.
.
Azt kellene mondani a ruszkiknak, hogy köszönjük, hogy ennyi katonát küldenek az ukránoknak a védekezésre...
Fsociety
Fsociety vasárnap, 14:05
Előzmény: #166305  ________
Erdekes reakcio volt erre az orosz-ukran topicban. 
Andy01 vasárnap, 13:59
Előzmény: #166298  Vackoros
Igy erzem en is a helyzetet, dolgozom a kulfoldi tamponton. Spanyolorszag a celkeresztben. De mondd, miert eppen Lendva? Ismered? Milyenek az ingatlan arak, van valamilyen kotodesed ami motival? Az biztos, hogy jo helyen van.
Vackoros vasárnap, 13:59
Előzmény: #166302  Raven
A cél az, hogy sokan rettegjenek, hogy más országba ha mész biztosan megdeglesz:) Ezt nyomatja a hazug médiájuk éjjel-nappal. Én aki egy világ járt ember ezen mosolygok, és voltam eszméleten kemény helyeken is pl Gáza! Igaz nem most de bejártam közel keletet, no meg fekete Afrikát. Lehet szerencsém volt, de még élek:) Viccet félretéve az átlag ember, és nem a szélsőség( az mindenhol van) csak elszenvedője a mindenkori hatalomnak egyes országokban is. Nagyon kedvesek, és pont az arabokról beszélek. Nem, kell nagyképűen firtatni az ő vallásukat kultúrájukat, viszont lehetsz kíváncsi sőt örülnek is neki, és mesélnek, barátkoznak. Voltam berber törzsnél Jordániában a Moaban és nagyon jó arcok, jó a fekete teájuk fejbe vág:) de hihetetlen barátságosak.
https://csamborgo.hu/2021/12/27/ahol-mozes-megpillantotta-az-igeret-foldjet-a-nebo-hegy/
Olyan csillagos éjszaka mint ott, hááát, eszméleten kint tölteni egy iléyen éjszakát:)
Raven vasárnap, 13:39
Előzmény: #166298  Vackoros
Biztos , hogy nem haltak éhen, mert minden héten kint vagyok. Ott vannak , élnek virulnak, söröznek, . De sajnos rengeteg olyan ember van , akik ki sem teszik a lábukat a Megyéből, és elhiszik a sok hazugságot.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:35
Előzmény: #166300  Raven
Nem tevedsz. Sehmet mas topicokban is tolja rendesen. 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek