Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
longforewer 2024. 03. 26. 13:01
Előzmény: #132037  maxwax
#132040

Stimmt!
Bűncselekményről beszél a felvételen a volt igazságügyi miniszter, melyet egy másik miniszter, vagy annak a megbízásából eljáró személyek követettek el.
Egy jogállamban ez bizony a kormány lemondását hozná el!
DE:
1) már rég nem igazi jogállam Magyarország
2) senkit nem lep meg, hogy ez folyik az országban és igazából még valós felháborodás sincsen, nem vonulnak tömegek az utcákon (esetleg nem gyújtják fel a TV székházat)
3) ezt a Maffiakormányt és az őket támogató alacsonyabb szintű maffiatagokat (fidesz tagokat - "bűnösök közt cinkos, aki néma") ez nem zavarja, egy kézlegyintés után megy majd tovább minden
4) Polt majd talál egy ügyészt, aki nem talál semmit, egy fél év múlva senki sem fog erre emlékezni
-
Nem úgy, mint arra, hogy a FIDESZ a PEDOFILOKAT támogatja!
realmadrid 2024. 03. 26. 12:48
Előzmény: #132035  Peterbond
#132038
Akkor még másold be a másik topicból is a hozzászólásaim. Mp pártalapítás topic. Egyébként írtam már, van egy koncepció a fejedben és mindent ennek rendelsz alá. Nyugodtan írdd le, reál madrid fizetett megafonos mint pl. sehmet. Ennyi elég.
maxwax
maxwax 2024. 03. 26. 12:45
Előzmény: #132036  maxwax
#132037
inkább bemásolom: "A Magyar Péter által közzétett hangfelvételen elhangzottak véleményem szerint a Btk. 282. szakasz (1) bekezdésének b) pontjába ütköző és a (3) bekezdés d) pontja szerint minősülő, hivatalos személy hivatali eljárása során hivatali kötelessége megszegésével a büntetőeljárás sikerének meghiúsítására törekvéssel megvalósított bűnpártolás, valamint a Btk. 305. szakaszába ütköző hivatali visszaélés gyanúját veti fel, mely bűncselekményeket a nyomozati iratok manipulálását elvégző hivatalos személyek tettesként, az őket ezen cselekményre rábírók pedig felbújtóként követhettek el. Míg az első bűncselekmény 1-től 5 évig terjedő, a második három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, így a halmazati büntetési tételkeret felső határa hét és fél év.Álláspontom szerint az ügyészségnek a hangfelvétel alapján el kell rendelnie a nyomozást ebben az ügyben,  melyben elkerülhetetlen lesz Varga Judit, Rogán Antal, valamint a hangfelvételen megnevezett személyek (kezdetben) tanúként történő meghallgatása.A Kúria joggyakorlata értelmében a büntetőeljárás sikerének meghiúsítására irányuló törekvés minden olyan magatartást felölel, amely objektíve alkalmas az eljárás sikerének meghiúsítására, közelebbről a tényállás felderítésének megakadályozására, így például az eljárás megindításának vagy folytatásának akadályozása, a feljelentés meggátlása, a tanúk kihallgatásra való megjelenésének megnehezítése, a tárgyi bizonyítási eszközök megsemmisítése vagy elrejtése a nyomok eltüntetése útján stb."
maxwax
maxwax 2024. 03. 26. 12:43
#132036
Vidéki prókátor: "Még egy mondat a Magyar Péter-féle hangfelvételhez: ha jól értem az abban elhangzottakat, akkor Varga Judit szerint nem az volt a probléma, hogy manipulálták a nyomozati iratokat, hanem az, hogy Polt Péter "nem ura a helyzetnek" az ügyészségen, vagyis nem tudta teljesen elsikálni az ügyet és megakadályozni az eljárást.No comment."
A többit az oldalán kell elolvasni.
Peterbond 2024. 03. 26. 12:26
Előzmény: #132032  Peterbond
#132035
Kiemelném a vastagon emelt részt. Ebben írod másnak hogy
"Egyébként meg olvasd el mit írtam, mit kellene az ellenzéknek tennie. Abból az jön le hogy én elakarom mismásolni az ügyet? Ellenzék feküdjön rá, vizsgáltassa ki, tartsa napirenden. A kormány buktatásért meg kell dolgozni."
.
Hát olvasná gondolom ő is meg én is. de itt az összes mai teljesítményed. Addig semmi ilyet nem írtál. Mindig ilyenkor írod hogy te eddig is ezt mondtad csak épp nem mondtad. De amiket mi kifogásoltunk az mind ott van. Tudod mi van benne. MP neve 3-szor illetve 5-szor hivatkozol rá név nélkül. Varga Judit mint áldozat 2-szer. és mi nincs benne? Rogán, bizonyíték, ügyészség, Polt. Ezeket ma még nem írtad le.
ngergo1985 2024. 03. 26. 12:24
Előzmény: #132019  Sehmet
#132034
Hol történt verbális erőszak Magyarék házasságában? Hol van a bizonyíték, hogy az a családi szituáció,ami kiderült, az nem egyedi eset volt, hanem mindennapos? Hol van a bizonyíték Varga részéről, hogy Magyar minden nap verbálisan terrorizálta? Készült feljelentés? Készültek hang/video felvételek? Te olyan dologról beszélsz, ami 99%, hogy nem is igaz! 1 tény van jelenleg: egy hangfelvétel, amiben az akkori igazságügyi miniszter elmondja, hogy tudomása volt/van arról, hogy kormánytagok (és még ki tudja ki mások) szabadon járhatnak be az ügyészségre, és biztonyítékokat tüntethetnek el kényük.-kedvük szerint! Ez szerepel a hangfelvételen, vagy sem? Elismered ezt a tényt, vagy sem? Miért hazudsz? Miért védel egy olyan kormányt, amelynek tagjai nyomozati anyagokban bizonyítékokat tüntethetnek el következmények nélkül? Milyen Magyarországot védel te? Milyen Magyarországban hiszel te?
ngergo1985 2024. 03. 26. 12:21
Előzmény: #132019  Sehmet
#132033
Hol történt verbális erőszak Magyarék házasságában? Hol van a bizonyíték, hogy az a családi szituáció,ami kiderült, az nem egyedi eset volt, hanem mindennapos? Hol van a bizonyíték Varga részéről, hogy Magyar minden nap verbálisan terrorizálta? Készült feljelentés? Készültek hang/video felvételek? Te olyan dologról beszélsz, ami 99%, hogy nem is igaz! 1 tény van jelenleg: egy hangfelvétel, amiben az akkori igazságügyi miniszter elmondja, hogy tudomása volt/van arról, hogy kormánytagok (és még ki tudja ki mások) szabadon járhatnak be az ügyészségre, és biztonyítékokat tüntethetnek el kényük.-kedvük szerint! Ez szerepel a hangfelvételen, vagy sem? Elismered ezt a tényt, vagy sem? Miért hazudsz? Miért védel egy olyan kormányt, amelynek tagjai nyomozati anyagokban bizonyítékokat tüntethetnek el következmények nélkül? Milyen Magyarországot védel te? Milyen Magyarországban hiszel te?
Peterbond 2024. 03. 26. 12:21
Előzmény: #132023  realmadrid
#132032
Itt a mai összes hozzászólasod. emeld ki kérlek belőle ami nem illeszkedik abba amit elmondtam?
.
"Nem írtam kettős mércét. Amit írsz az feltételezés. Mi lenne ha. "És te megint mást se próálsz itt beállítani hogy a legfontossabb most is hogy már megint kettős a mérce és ne arra figyeljünk hogy a Fidesz már megint mit csinált hanem higgyük el nekik"  Nos pont hogy nem ezt írtam.
Te mit olvasol? Leírtam hogy a két ügyet ketté kell választani. A családi erőszakot és az ügyészség ügyét.
Mindkettőt ki kell vizsgálni.
Leírtam hogy az ellenzék helyében mit tennék, mit javaslok. Ezek szerint ezt sem olvastad.
Van egy olyan érzésem hogy van egy koncepció a fejedben és ami ahhoz passzol azt elfogadod, ami nem azt meg figyelmen kívül hagyod.
.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 11:17#132009Szerinted ennyiből áll az egész? Csak a verés az erőszak?
.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 11:13#132006Persze, látszat mert Varga Judit az áldozat. Ha egy baloldali politikus nő lenne az áldozat akkor más lenne a hozzá állás. Már ott tartunk hogy csak aki Fidesz ellenes, az lehet áldozat? Egyébként meg olvasd el mit írtam, mit kellene az ellenzéknek tennie. Abból az jön le hogy én elakarom mismásolni az ügyet? Ellenzék feküdjön rá, vizsgáltassa ki, tartsa napirenden. A kormány buktatásért meg kell dolgozni.
.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 11:03#131997Ha most egy baloldali politikus nő lenne az áldozat akkor foggal körömmel védenék de mivel egy Fideszes lett családon belüli erőszak áldozata akkor minden ok. Ez jön le a hozzá állásodból.
.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 11:00#131996Te megint olyan gondolatokat akarsz belelátni az írásomba amire én nem gondoltam.
.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 10:22#131980https://mandiner.hu/belfold/2024/03/varga-judit-dobbenetes-reszletekkel-jott-elo-magyar-peterrol-ereztem-a-csatot-ahogy-a-hatamat-meguti Ezek után az ellenzék MP mellé áll? Az ellenzék helyében ketté választanám az ügyet. MP-t elítélném és mindent megtennék hogy a közéletben, politikában elsüllyedjen, a hangfelvétel ügyét viszont vizsgálnám. 
.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik ma, 10:04#545Valamit nagyon félreértesz. Sem a Fidesz népszerűségéről sem MP bukásáról nem írtam. Egyszerűen arról van szó hogy többet vártam.
.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik ma, 09:40#536Ez nem igaz. Először atombombát, kormány buktatást ígért. Aztán többször finomított az állításain.
.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 09:21#131929Atombombát ígért ami után a kormánynak le kell mondania. Ez még gránátnak is kevés.Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik ma, 09:20#527Atombombát ígért ami után a kormánynak le kell mondania. Ez még gránátnak is kevés."
Vackoros 2024. 03. 26. 12:20
#132031

A mai hanganyag tökéletes!
Mit tudunk  egy akkori regnáló igazságügyi miniszter szájóbl!!
Hogy Polt mindenre alkalmatlan, és a vezír irányítja. Továbbá, hogy hamisítottak kihúzták az ügyészségi anyagból dolgokat, tényeket. ráadásul figyelmeztetve volt Völner is.
Még azért is tökéletes,mert a hazug propagandának habzik a szája és már ezerrel támadják!! Ezért látzsik, hogy mélyütés volt.
Szuper így tovább.
De amit írtam fenntartom, hogy ő még mindig a nerből kipaterolt sértődőtség, de legalább kimondja amit eddig is tudtunk, sőt olyan mondta ki aki a tűz közelében volt.
Vargának ezért is kellett hirtelen távoznia.
Ráadásul Gulyás is megszólalt, és letette vagy letettétek vele a hűséget a kurmány mellett. A videóban amelyen képet vágott, mintha kivégző osztag előtt lenne!
Peterbond 2024. 03. 26. 12:18
#132030
És továbbra se arról megy  a vita hogy milyen helyzet már az amikor az igazságügyi miniszter faarcal beszél arról hogy a kormány másik minisztere embereit küldte az ügyészségre hogy "kiszedjenek", "kihúzzanak" egy korrupciós ügy bizonyítékai közül a rá vagy a kormányra kompromitáló dolgokat. valamint felháborodva állapítja meg hogy a főügyész "Polt nem teszi a dolgát" és nem ura a helyzetnek. A még bent maradó bizonyítékok is arra utalnak hogy a miniszter figyelmeztette a megfigyelteket akik így megpróbáltak menekülni de elfogták őket.
.
És a fenti miniszter alá tartozik a titkosszolgálatok irányítása már.
bronz 2024. 03. 26. 12:12
Előzmény: #132021  signal2
#132029
Így van.
A propaganda osztály itt is keményen dolgozik ezen. 
Azon nincsenek kiakadva, ami a felvételen elhangzik. Lassan láthatóvá válik a Gyurcsány szál is, ha így folytatják. :))
Heisenberg
Heisenberg 2024. 03. 26. 12:12
Előzmény: #132021  signal2
#132028
Amilyen a kereslet, olyan a kínálat.
 Általánosságban 3 fajta fityeszes szavazó van: nem elvakult, de gazdaságilag érdekelt ( általaban értelmiségi), elvakult, orbánért akár " ölni" is képes, valamint a közügyek iránt amúgy nem érdeklődő, zombi szavazók nagy tömege, akik a propagandának feltétlenül hisznek, sőt nem is kiváncsiak a valóságra.
Tekintve, hogy az utolsó csoport a legnagyobb nekik bármit, de még rögtön az ellenkezőjét is be lehet adni, az agymosás sikere kizárólag az egységes kommunikáción és az intenzitáson múlik.
Ezt lehet látni most pl. a kormánymédiában. Jól fel van építve.
Peterbond 2024. 03. 26. 12:09
Előzmény: #132023  realmadrid
#132027
De akkor megint kérdem. mit kéne tennie az ellenzéknek a hangfelvételel kapcsolatosan? Polt Péterrel kapcsolatosan, Rogán Antallal kaopcsolatosan? mit kéne tegyen a kormány?
.
Itt nem kéne "elítélni"? Nem kéne a kormánynak "mindent megtenni hogy a politikában közéletben elsüllyedjen"? Esetleg lemondatni? Kormánynak felelőséget vállalni? Talán a fideszszavazóknak önmagukba nézni, kimenni tüntetni? Követelni egy normális országot magának?
Peterbond 2024. 03. 26. 12:05
Előzmény: #132023  realmadrid
#132026
"Te mit olvasol? Leírtam hogy a két ügyet ketté kell választani. A családi erőszakot és az ügyészség ügyét.
Mindkettőt ki kell vizsgálni."
.
Nem te azt írtad ( mivel hogy elolvastam ) Hogy:
.
"Ezek után az ellenzék MP mellé áll? Az ellenzék helyében ketté választanám az ügyet. MP-t elítélném és mindent megtennék hogy a közéletben, politikában elsüllyedjen."
.
Ez nem kivizsgálás. Itt már megvan az ítélet. Tényként kezeled a rágalmat. És meg is mondod mit kell tennie az ellenzéknek. De ezt az első HSZemben leírtam. Inkább te nem olvastad el.
.
"Nem írtam kettős mércét. Amit írsz az feltételezés. Mi lenne ha"
.
Nem ezzel indítottal hogy "Persze, látszat mert Varga Judit az áldozat. Ha egy baloldali politikus nő lenne az áldozat akkor más lenne a hozzá állás"
.
És továbbra is a hangfelvételről semmi vélemény. semmi komoly kijelentés mint MP-re. Hoy mit kéne tennie a kormánynak ellenzéknek nekünk ebben az esetben. Itt fontos gondolom a stratégiai nyugalom. Csak vizsgáljuk meg , gondolkodjunk el rajta.
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 03. 26. 12:02
Előzmény: #132024  _Sigorszky
#132025
Sehol se lenne a neres trágyadomb.
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 03. 26. 12:00
#132024
Horn is elbcta, h nem engedte Bokrosnak végigvinni a reformját. Kibszott népszerúséghajhászás...
realmadrid 2024. 03. 26. 12:00
Előzmény: #132013  Peterbond
#132023

Nem írtam kettős mércét. Amit írsz az feltételezés. Mi lenne ha. "És te megint mást se próálsz itt beállítani hogy a legfontossabb most is hogy már megint kettős a mérce és ne arra figyeljünk hogy a Fidesz már megint mit csinált hanem higgyük el nekik"  Nos pont hogy nem ezt írtam.
Te mit olvasol? Leírtam hogy a két ügyet ketté kell választani. A családi erőszakot és az ügyészség ügyét.
Mindkettőt ki kell vizsgálni.
Leírtam hogy az ellenzék helyében mit tennék, mit javaslok. Ezek szerint ezt sem olvastad.
Van egy olyan érzésem hogy van egy koncepció a fejedben és ami ahhoz passzol azt elfogadod, ami nem azt meg figyelmen kívül hagyod.
Peterbond 2024. 03. 26. 11:56
Előzmény: #132020  Sehmet
#132022
Nekem sose volt "haverom" Horn. Egyet linkelj tőlem amikor jót írtam róla.
.
AAz mSZP szintén. Én sose szavaztam rájuk. Neked ez a mániád hogy mindenki aki nem fideszes az komcsi. Még a 20-éves gyerekek is. csak a Komcsiként beszélő, komcsiként gondolkodó, komcsi módszereket alkalmazó volt KISZ titárok nem. De ez megint nem új dolog tőled. Terelni másfele a beszélgetést hogy arról vitázzunk hogy Horn nekem szimpatikus volt vagy sem.
signal2
signal2 2024. 03. 26. 11:52
#132021
Végtelenül szánalmas, ahogy egy hallhatóan hétköznapi és nyugodt otthoni beszélgetés kapcsán a maffia- és pedofilvédő fideszesek próbalják beadni a maffiatagok által KITALÁLT verziót, hogy megfélemlítés történt. 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek