A népszavazás érvényességének semmi jelentősége, hisz nem következik belőle semmi. Ez Orbán újabb nagy trükkje: belekényszerítette az ellenzéket, hogy valamilyen szinten foglalkozzon ezzel a témával, illetve muszáj legyen állást foglalnia (szerencsére aránylag ügyesen kikerülték ezt most a pártok). Az én - négyigenes - logikám alapja az, hogy ezzel üzenhetem meg Orbánnak a legegyenesebben, hogy húzzon a picsába.
Engem sem érdekel, hogy orbán gáspár szakdolgozatának címe:"A MELEGHÁZASSÁG KÉRDÉSE MAGYARORSZÁGON ÉS EURÓPÁBAN: AZ AZONOSNEMŰEK HÁZASSÁGA ÉS A CSALÁD SZABÁLYOZÁSÁNAK LEHETSÉGES IRÁNYAI”
viszont orbán viktor jól bevitt titeket az lmbtq-sok elleni gyűlölködésbe. na ezt próbáld feldolgozni.
A többség az ismeretségi körömben is érvénytelent tol majd, de aránylag sokan leszünk igen-ekkel. Büszke vagyok az igazi, nemzeti érzelmű, (részben jobboldali) barátaimra, akik mind úgy döntöttek, hogy elküldik a szélsőbaloldali Orbánt a picsába! :)
Már meg van a kommentem, amit az érvénytelenül kitöltött cetlire ráfogok írni. De nem szeretnék vegleges kitiltást kapni, így most nem teszem közzé. Ha a Fidesz 2/3-ot kap, akkor közzéteszem, mert akkor már úgyis mindegy lesz....
"Mutass mégegy kormányfőt az EU-ban aki a falujába stadiont és kisvasutat építtetett és a végtelenül ostoba cimboráját pár év alatt az Ország leggazdagabb emberévé tette." A vejét milliárdossá, az apját milliárdossá, Récsöl lányát milliárdossá, túrázó cimbijét garancsit milliárdossá, simicskát milliárdossá majd 2015 től vagyoncsökkentetté, testvérét milliárdossá. De nem lehet, hogy ezek nagyszerű, tehetséges emberek csak eddig keresték a helyüket a világban és az elmúlt években találták meg. Rájöttek hogy a közpénz csap alá kell állni.
Igen, én egy igazán súlyos agyalágyultat ismerek, aki tényleg mint egy messiásra, úgy tekint Viktorra, és hát ő konkrétan hetek óta meg van bolondulva. Picit aggódom is érte, nehogy elvigye egy szívroham, és aztán miatta jöjjön majd a nemátalakító-kommandó az óvodákba... :D :D :D Tényleg, ha már itt tartunk, ki-hogy szavaz a gyermekvédelmi(nek hazudott) népszavazáson?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!