Azért mert eddig tóth csaba nyert az nem azt jelenti, hogy most is úgy lesz. Ráadásul ha nyerne is , kell nekünk olyan, aki teljesen hiteltelen megbízhatatlan. Nekem nem kéne. Nekem hiteltelen. A történtek után, lehet, nem is szavazna rá a népesség. És mégis jobb lenne Hadházy. Remélem, a zuglóiak értik a csíziót.
Ha valóban elköltöznek a Fideszesek elkezdhetnek gondolkozni,hogy mennyire lettek átverve. Izgalmasabb lesz a következő 1 év, mint a rendszerváltás. Öveket becsatolni :) Az MSZP/Fideszes Tóth Csaba "kampánya" Hadházy ellen. (1) Watch | Facebook Lassan kiderül, ki a valódi ellenzéki. Ha az álellenzékieket is sikerülne eltakarítani a politikából a Fidesszel együtt, akkor nagyot léphetnénk előre.
persze, hisz elmondták, egyrészt a túl sok valódi betegnek kell a hely... így, az ilyen 'bagatell' esetekre nincs most kapacitásuk... elláttak persze jó tanácsokkal...pl.tartózkodjak a qrmánypárt és lakájmédiája, vmint az arra felesküdött 'UrukHai-ok' által terjesztett 'termékek' túlzott mértékű fogyasztásától, mert az nagyon is megárthat, és ha nem vigyázok visszafordíthatatlan károsodás lehet a következménye - sajnos -mondták kétségbeesve - ilyenekkel van már tele náluk az u.n. 'fülkés osztály'...☺(?) szvsz
Tudod ezeket a "hazugságokat" nem én terjesztem, tehát nem is hiszek bennünk! A magam részére megkülönbztetett figyelemmel vagyok ezekre a hírekre, de visszacsatolást a valóságban nem érzékeltem. Sajnos azt sem láttam, mikor lopták el a pénzemet, mert a feleségem még nem szólt, hogy a háztartási pénzünk idegen kezekezkben van! Megjegyzem az adóimból sokkal szebb dolgok épültek szépültek, mint amire számítottam volna!
Te mint igazhitű, keresztyén, őshun nem beszélhetsz így, használd a legjobban helytálló magyar eü-t, hísz minden fideszes azt használja meg a világhírű magyar oktatást! Ja, hogy ez nem igaz, egyiket se veszik igénybe! Neked az is normális, hogy drágábban épít Lőrinc mint a TGV!!! Ellopják a pénzedet, eladósítjàk az országot jó drága szar hitelekkel és Te ennek tapsolsz, gratulálok
még nem szóltak? a 'fakenews' szerint a főnököt már jó ideje svájcba hordja a bombardier (?) Graz-ba már lehet csak azok a 100-ak járnak, akiket az az 1 tett 'bolondá''(?)☺ szvsz
A nemzeti aranykezű gázmester munkája minden pénzt is megér...☺ hiszen keze alatt a vasuti sin is lehet arannyá válik... nem beszélve arról, hogy ez is emeli 'virtuálisan' a legalább 5.5%ra 'belőtt' gdp-t, na meg a 'lopott pénzekkel'(?) megpakolt bankszámla egyenlegét is...(?) szvsz
"Lőrinc tovább megy, a kutyák meg csaholnak!" inkább vagyok kutya, mint borz ráadásul torkos borz, aminek semmi nem elég! A torkosborz milyen műveletet is végez? hogy szól a mondás?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!