Ezt ugyan nem igy gondolom; de ha Draghit kirugjak az eszement ECB politikaert (amikor mar az egesz piac szembe megy vele, es ugyis meg kell hatralnia), akkor be is johet a varkozasod.
De Italia osszeomlasanak megmentesi kiserleteert akar medallt es diadalmenetet is kaphat Foro Romano-n ;-)
Aztan ahogy lenni szokott, par ev mulva fo-bunosnek lesz kikialtva.
Egyebkent (talan nem is meglepo) precizitassal ment vissza 112-re, ahogy vartuk is.
Most a fo keredes az, hogy az utolso 6 het strukturaja vajon minek a resze? Kesz van? Vagy egy nagyobb a-b-c-nek az elso harmada vegenel jarunk? A hosszabbtavu chartba eppenseggel beleferne mindketto.
Kösz a tanácsot. A forexben is lehetne kevésbé vadul csinálni, ha stoppokat használnék. (Legfeljebb azzal a veszéllyel, hogy egy hirtelen mozgás nem az előre eltervezett szinten zárja a poziciót, ami a Warrant egyedüli előnye (ha jól tudom.)
Vagy tévedek?
Kíváncsi leszek az irányt illetően, Te fel, Szarvasvadász lefelé várja. Mindketten jól láttátok eddig.
Szerintem 112-ig újra le kellene mennie, ott lesz érdekes, ha töri, 110 hamar elérhető. Úgy tűnik, a japánok megint nem akarják a JPY erősödését. Bár, tavaly sem akarták, mégis erősödött 20%-t..
EU: 1.081-et elértük és beléptünk a tetőzési fázisba. Az ideális tető jelenleg 1.093x körüli a január elejéről indult teljes felfelé körre (korrekciónak tekintve az emelkedést). 1.081-1.086 között átmeneti (opcionálisan végleges) tető alakulhat ki, 1.093 törése esetén viszont nagyot változik a kép és képbe kerülnek az 1.13 körüli céláras scenariok is (minimálisan 1.105 - 1.11 elérhetővé válik).
Long határ jelenleg a tegnapi alj (1.062x), felette elhaló hármas szerkezetű esés 1.093 felé tartó további emelkedést vetít előre.
Ha tegnap este ránézel EUR-GBP-re napos záráskor akkor lehet,hogy inkább euróra tettél volna a dollár ellenében,mint a fontra.
Ha nem változik semmi akkor holnap fordítva várnám,inkább a fontra fogadnék a dollár ellenében,persze 2 óra még vissza van a napos zárásig de szerintem,már annyira nem változik a képlet.
EUR/USD