Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Rosszalkodtam, mert kis pozi volt🤭, és tudtam mellette meg bőven keteskedni. Még nasi longom is volt, ami fedezte szépen a buktát. Eleg izmos volt az esés, ezért csökkentettem a pozi méretet. Ha jól emlékszem kb.30 pöttyel ment a stopom alá.
Ettől fúggetlenül aranyba be van készítve 3970-en a vételi megbízás..Ma 4024 is volt,onnan mar csak egy leszúrás kellett volna,gondoltam hajnalban megcsinálhatják..De közben megint felfele vette az irányt,most már 4085-nél jár.. Lehet lemaradtam róla,nem izgat különösebben,amúgy is csak a tőke 1/5-ödét szántam rá..Naposon benne volt még,hogy lejjebb megy.. Majd holnap meglátjuk..
Én pont nem szoktam olyat mondani,hogy long,mert túl sokat esett.. Azért mert "túl sokat esett"biztos hogy nem nyitnék longot..Amúgy meg ha az ATH-kat nézzük,meg az Iráni békeösszeomlást,egyáltalán nem esett túl sokat..Inkább a hirtelen irányváltástól érezhető ez..Simán folytatatódhat a lejtmenet.. Longolni akkor kell,amikor valóban fordulnak,és egésznap felfelé mennek.. Nem kell az alját eltalálni akarni,abból megint csak a baj lehet..De persze az is lehet hogy holnap visszapattannak.. Ki tudja? De ha így előre feltesszük a tétet valamelyik irányra,hogy hátha bejön,az már casinózás..Erről én már leszoktam..
Azt játszom, hogy minden egyes IZMOS megpattanásba beleadok ALL-IN. esik 30-40-et, zárom. eddig bejött. MErt valójában short van, csak korrigálja a 29200-ről lezúgást, addig fog menni.
Én annak örülök,h nem maradtál shortban. Látod? Most mondhatta volna csdobos: long, mert túl sokat esett, a nagy semmire. BÖDÖN visszanayalt. és 29000 felett nyitott. 29100-nél megskalpoltam, de 29050-nél dobtam. 28950-29000 felett nyitott, vagyis mintha nem is járt volna alatta, a "lendület erejével", én szoktam írni. NQ felett ott a GAP. Hétfő ZÖLD Kedd: piros Szerda: piros, de a nap végén? Ha ismerjük a folytatás, akkor tudjuk a mai irányt
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?