Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Látod Joe, ezért kellett volna stop loss, -200ban is álltam ,zártam --50ben. majd nyertem újabb 50-et fentebbről. gyakorlatilag így jöttem 0-ba. ha meg stoppolok, akkor -200-al búcsúzok a naptól. szóval köszönöm a jótanácsokat, amiket néha osztogatsz. remélem téged kistoppoltak.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart Tom 25300 csdobos inverz fej váll. dax -200 nq -300 komolyan nem értem a dax-ot, milyen olyan TA-s meg gap-es nyitás kell, ami leveszi 25000 alá? nevetséges.
NQ-z lezártam. 24770 -24815 még akkor is, ha éppen most rogy össze. az a problémám,h DJ -1,4 % esésben. NQ meg tartja magát. ha fordul a 2 bajtársa, NQ repül.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart valószínűleg péntekről tele vannak shorttal, ésszel csinálják. SHORT realizálás: 24820. támasz tartás! + ha alászúrnak: 24800 LONG vétel.
nq most 20 mutyival próbálkozik. 24820-840-860 AI lennél, mit csinálnál? érzékelnéd a shortokat, amint picit is tömeg alakul ki, long + short zárás,kipörgetni őket, majd rommá verni. ismételni ismételni. longban leöntés: 1 perc alatt visszahúzás. shortban - esésben, hirtelen + 20-30, majd vissza -40. gyakorlatilag senki ne maradjon poziban a közelben. mindig mindenáron megszivatni a kicsiket.
kupola - fordított bili. ha megnézed a long impulzusokat, hagyják esni: beterelés. csökkenő aljakből mindig kitörnek. ha short: akkor pedig kupola, kupola, amikor a kupolák már nem tudnak mélyebbre kijönni, akkor végetért az öntés, a realizálás. shortos dobja, longos veszi
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?