Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Érdekes,hogy az első percekben USA indexek felefelé indultak#de a Dax nem tartott velük..kivárt.. Ezt általában okkal szokta tenni..Szóval beeshetnek még simán,csak legyen türelmed kivárni...
ezen a germany szutykon van egy inverz fej váll feelingje m15-ön, de azt meg is kell csinálniuk. 13:30-14:00 közötti 3 gyertya. mondjuk ezt a 25k-s kampót nem tudom hova tenni. 4h-n húzzák erőltetve felfele az alsó szárakat. 25000-25040-25060-25090-25120, ezek kb. a támaszok. ellenállás: ahogy én nézem: 25200 egyben a NAGy hetes rés alja. újra és újra.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart m5-ön kijött 25160 fölé + 20 mutyi. ha esni akarnak, jó lesz lendületnek. napi maxról. 25190/25180 dupla tető. Aki bátor pilóta: 25180nál beshortolja, és stoppol fentebb. ;-):D
amúgy nevetségesnek tartom,h USA nélkül nincs érdemi irány. Mi ez,h "be kell várni a terelőket", hogy érdemi elmozdulás legyen, az OTP tud menni +2%-ot? DAX nem, USA nélkül? Kissé furcsa.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart napi max 25193, ez lesz a kulcs. ha betölti, és felcsattan 25230-ig, és fölé zár, akkor van esély NQ is csak betereli a népet. és csattogás jön. akkor így jártam. 1h semleges 4h kicsit longos napos inkább shortos. hetes (közel az alj)
Dax nagyon beindult.. Itt valahol szálltam ki az első longból..Csak nem akar ez esni...ezek a napközbeni hullámzások ezért nem érdekesek. Mindig a napvégi gyertya szine szàmít csak.. Mármint ha a trendirányt akarjuk megállapítani.. De még bármi lehet..eshet is,emelkedhet is..csapkodó egy nap ez..mint ha nem tudnák eldönteni mi legyen..
A nasinál párszor lekarcolták már (persze feleslegesen) , hogy nyitó után simán eshet akár 1-300pöttöt majd vissza fel esetleg újra le vagy fordítva , mivel fejnehéz ( 3-8 rv megmozgathatja az indexet akár) . Aki ha elkezd esni, levárja nullába vagy 500 pötty után fel a holdra az ügyesen ledarálja a számláját szépen , de gyorsan. Feketeöves index ott lehet igazán kampóózni, a dax jóval nyugisabb és még a dj is. Nyitó előtt a nagy ide várom odavárom csak felesleges találgatás ( persze van esély), de aki nem képes rutintalanság miatt reagálni azonnal az füstóli a mannát és bróker barát . Hisztis csapkodó algokkal teli tócska index (szopatócska) aminél mindig van feljebb vagy lejjebb gyors váltásokkal (m5-15), azután jönnek a nagy siránkozások , hogy miiééér hááá miiiéérr (csak + az algók)....:) Broki aranybánya...:) https://www.youtube.com/watch?v=A0rIIWa10uU
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?