Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem tudom mekkora penzzel nyomod de sok kis penzzel sok ugylettel nagy a kockazat.. Most 1000-1600huf/db kerestem certivel. Pentek van, azt gindolom megprobaljak 25080 fole nyomni daxot ezert adtam adtam el shortot aztan visszaveszem ha el.egy addig.
ja volt DAX-ban egy röpke longom,jól esett az egómnak :))A 10 perces beszakadás visszatesztjére számítottam a fordulóra nem ,úgy tünik a nagyok sem vestték meg az esést ami azért nem kimondottan longos de 11 után zárhatják a shortokat a délutáni USA adat miatt az DAX longnak kedvezhet ha addig engedik esni 24600 köré
volt egy dax longom 24800: figyeltem ahogy megy 730....ig........ visszajött 820-ig. stop 800, lebóltintott, de nem bánom. a longot keressük... szép lesz, ha nem fordul.
igen NQ 15 percesen magas stochasticja azért necces volt long szempontjából,akkor legalább essen még egy kicsit ,inkább a kínaiakat nézem,ott elég fix helyen a támasz,DAX-nál nagyot is önthetnek meg kicsit is,kérdés lesz-e pánik vagy sem.
látod, néha saját magamra kellene hallgatni, öntés van, folytatják. NQ-t legalább elengedhetnék longba, hátha jó az adat, egy kis kupola. ha szar, majd öntik. "a nagyok megoldják" egyszerre nem tudnak kiszállni nagy packkal... látom felengedik... l....t engedik.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?