Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
na ja...egy hìrecske ès 3-500 pöttyöt elreppenhet fel le pont legtojva az elképzelt tuti fundàs szitut
Törölt felhasználó2022. 04. 13. 08:08
Annyira nem keresném az értelmet a tőzsdei mozgásokban,annak már szerintem vége.Sok pénzt buktam azon,hogy a várható és a teljesült gazdasági adatok ,események miatt vettem fel poziciókat,gondolva ,hogy a piac ligikussan fog irányt választani.Persze volt amihez passzólt az irány de jó sok amihez egyáltalán nem.Továbbra is a TA-t látom legmegbizhatobbnak és a napon belüli kereskedést.
Az inflációs adat utáni short coveringbe annyira egyértelmű volt,hogy bele kell adni,hiába nyílnak a tulipánok,a medve még sokáig velünk marad... " zsuzsa37
ma, 15:48
Előzmény:
ALANFED
Holnap indul a gyorsjelentési szezon USA-ban, JP Morgan jelent, Delta Airlines a nagyok közül,csütörtökön meg több nagy bank is. Most
azért örültek meg ennek a magas inflációs adatnak, és ugrottak a
határidős kereskedésben fölfele,mert ,ez a "magyarázat " most:" annyira
magas,hogy már ennél magasabb nem lesz!" Majd holnap-holnapután
felébrednek,és rájönnek,hogy igaz,hogy sokkal magasabb nem lesz,de
hosszan tartó viszont igen,így a FED továbbra is agresszív lesz és még
soxor fog kamatot emelni ebben az évben. "
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?