én is vettem manopira, ez kimaradt, szerintem itt már fordul(hat), de az ember már semmit nem mer mondani, ennyit ér is a cég, ami aggasztó h semmi forgalom, vagyis tételt adni nem lehet, mert levered az árat saját magadnak, 22-es csapdája a részvény, hiába van akár innét, ha nem lehet eladni, hónapok óta nincs felfelé vétel, csak csorog le....
Én már kazsahra és rausra figyelek. A kölcsön papírrakkal ezek a fehérgalléros bűnözők tényleg bevelik 40-re, vagy alá. Na ott azért már venni fogok újra 😃 Azért ezt a legrosszabb álmomban sem gondoltam volna hogy éves aljat eléri 😲😲
megmondta az őszt rendesen, telibekapta csak fordítva, akik meg hallgattak rá picit is....... emlékszem panaszkodtam rá a nyáron, erre kata írja jószándékkal bírd már ki ezt a kis időt, kibírtam, az őszre célozhatott, erre itt van az éves alj....:( Itt jeleznám a lufisok felé, hogy nem manopinak, hanem nektek lett igazatok, a tény az tény, sajnos :( itt semmi más nem szamít csak az egyenleg, az dönti el h kinek van igaza....éves alj bazmeg, felfoghatatlan.....(:(:((
Ez már a megmondó sétálósnak is nagyon fáj!! Ez már neki is kellemetlen és belefáradt, most egy jó darabig leült sétálás helyett 😃 Nem akar visszajönni ,tovább égetni magát.
Na igen ,de ezt gondoltuk 3000, 4000 nél is és pillanatokon belül átlépi az 5000 -et😱 Sajnos én korán eladtam, de itt már valóban kockázatos, nem vennék újra! Viszont mások veszik, brutális óriási forgalommal!
Sajnos így lehet, ha nem is a mai napon de a héten biztos!! 4ig, rába ma is viszi a műsort, és elszív minden pénzt egyéb papíroktól, nincs hetek óta!! Mondjuk ezt a szart amúgy se nagyon vette senki, inkább adja.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.