Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 05. 31. 22:33

Jobbik topik  

Legyen még több Jobbik topik!

Szóljon minden a Jobbikról!

A magyarországi politika központja és lényege a Jobbik!

Mindenki a Jobbikkal foglalkozzon!

Ide is írjatok!

nahát...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 01. 19. 18:55
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
#60
Gondolom nem, mert a kuruc.info ilyesmikről nem nagyon ír:)
Törölt felhasználó 2010. 01. 19. 18:53
Előzmény: #57  Steelman
#59
Okos ember lehetsz:)

Azt olvasták a Jobbik hívők, hogy a tiszta közéletiség, rend, becsület és megújulás pártjának létezése, azaz 2003 óta nem sikerült a törvényeknek megfelelően pártpénzügyeiről elszámolást készítenie?
exley 2010. 01. 19. 18:49
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
#58
Nem tudom, észre vettétek.e, hogy az USA lobogója is árpád sávos motívumokkal van ékesítve, szemtelenül szembeötlő és gyomorforgató az a fehér vörös sáv. Hogy lehet a világ csendőrének egy árpád sávos zászló a szimbóluma, nem beszélve arrol a sok kis picike csillagocskákról, ezek világ uralaomra törnek.. Akkor Obama magyar gárdás?
Őrület.
Steelman 2010. 01. 19. 18:40
#57
Eleget hazudott már az MSZP és az SZDSZ, de anno a Fidesz is. Legutóbb már el sem mentem voksolni, mert egyik sz@rabb, mint a másik. Idén elmegyek, mert végre talán változhat valami. Hajrá JOBBIK!
Törölt felhasználó 2010. 01. 19. 18:23
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
#56
Igy van! A tömgtermelésben összeroskadt,a világválságért felelős globális profitorientált amerikai és uniós piac mellett kitűnő és hatalmas lehetőségek rejlenek a keleti piacokon.Jelenleg Magyarországon lassan saját termelésről nem beszélhetünk hála a minden iparágra kiterjedő rablóprivatizációnak és a külföldi tőke előnyben részesitésének.Gyakorlatilag minden áru már külföldről érkezik.Mint minden normális országban,a saját iparunkat,mezőgazdaságunkat kell előnyben részesiteni!A hazai mezőgazdaságban megtermelt és az azt feldolgozó ipari áruval kell a gazdságot ellátni,a felesleget pedig külföldi piacokon értékesiteni legyen az keletre vagy akármerre.Ez munkahelyeket teremt és pénzt is hoz.Nagyon jó példa most erre Kina.
Törölt felhasználó 2010. 01. 19. 17:13
#55
"Erős hatalmú, aktívan vállalkozó államot, valamint a Közel-Kelet és Oroszország felé nyitó politikai és gazdasági kapcsolatokat ígér a Jobbik választási programjában. "
link

"...továbbá elemi érdeknek nevezi a "növekvő befolyással bíró Oroszországgal" való jó kapcsolat kialakítását és fenntartását. "

valamit tudhatnak! :-)
kenyeres 2010. 01. 15. 18:42
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
#54
Gyomorforgató!!! Ahová csak megyek, a Polgármesteri Hivatalok -pályázaton nyert-autóira a következő felírat van ragasztva: ÚJ MAGYARORSZÁG

Ki a francnak van szüksége ebben a hazában egy új Magyarországra??? Mert nekünk magyaroknak, a régi Magyarországra van szükségünk, és abszolút nincs ...
Törölt felhasználó 2010. 01. 15. 09:48
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
#53
Szerintem mindenekelőtt tanulj meg magyarul.

"jogszabájt"
Törölt felhasználó 2010. 01. 14. 18:39
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
#52
Nem lehet vitatkozni mert kitalálnak egy jogszabájt ami a vezetőknek jó.Ma van magyarzászló a családoknál? Mit jelképez a magyar lobogó az emberek fejében? A régi rend ben nagyob volt a magyar tudat mint ma.Nem sírom vissza. Különben a jobbik sem amegoldás de valamit elkezd, és ha megfigyeled afidesz is átvesz tö
őlük sok momentumot.
Törölt felhasználó 2010. 01. 14. 15:26
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
#51
Általában egy ember nem politikus sem közgazdász mint már mondtam.Egy általános kép alakul ki bennük egy pártról.A legtöbb Fidesz vagy mszp szavazó annyit sem tudna a pártjáról és annak politikájáról mondani nagyon semmit.Egyébként meg ha valóban érdekelne téged a Jobbik,akkor nem itt a fórumon tájékozódnál.Ajánlom a Jobbik.hu oldalt ahol sokmindent megtudhatsz a pártról és elképzeléseiről illetve 16.-án,azaz most szombaton teszik közzé a párt programját amiben minden kérdésedre kielégitő választ fogsz kapni.
Törölt felhasználó 2010. 01. 14. 13:16
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
#50
Mivel nem te vagy a Jobbik elvakult hívei közül, aki erre (és még jónéhány) kérdésre nem tudott választ adni, jó okkal feltételezem, hogy beéritek az üres lózungokkal, konkrét válaszok nem is foglalkoztatnak benneteket. Sajnos azonban egy kormánynak nagyonis konkrét dolgokat kell tennie. És engem is általában a konkrétumok érdekelnek, a lózunggyűjteményeknek maximum irodalmi értéke van.
Törölt felhasználó 2010. 01. 14. 11:35
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
#49
Te mint nagy gondolkodó felteszel egy nagyon ostoba kérdést,hogy mit jelent,hogy magyar érdek.Ez kb. olyan téma,mintha a te saját érdekedről lenne szó és megkérdeznéd,hogy mi is a te érdeked.Ezért is kár veled vitatkozni.Te nem a Jobbikra vagy valójában kiváncsi,hanem mindenáron komolytalanná tenni,elbagatelizálni akarod.Sajnos minden fórumon vannak hozzád hasonlók
Törölt felhasználó 2010. 01. 14. 09:44
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
#48
Írsz ez lózungot, hogy a Jobbik a magyar érdekeket képviseli, mire én felteszem azt a baromi egyszerű kérdést, hogy az mit jelent. Erre nem tudsz válaszolni. Persze, mert a kurucon érvek nincsenek, csak a lózunggyűjtemények, amiket elég jól megtanultál a jelek szerint. De a gondolkodással már bajban vagy.
lektor 2010. 01. 14. 07:27
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
#47
Igen, birka. Sajnos, Veled értek egyet.

De olvass csak Mikszáthot! 100 éve is ugyanilyen volt a parlament és a képviselők, és akkor is hagyták. Más, akár a szomszéd országok lakossága nem ennyire "lökött".

Nem kéne hagyni (a korrupciót, a törvényes lopásokat). Nem tudom, hogyan lehetséges. De a Jobbik mégis rossz irány szerintem.
Törölt felhasználó 2010. 01. 14. 02:13
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
#46
Ok! Kár veled erről vitázni.Fogalmad sincs a politikáról ezek szerint.Szebb jövőt!
Törölt felhasználó 2010. 01. 14. 01:13
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
#45
"A Jobbik mindenki pártja,mert magyar érdekeket képvisel."

Elárulod, hogy a belpolitikában mi "a magyar érdek"?

Vedd figyelembe, hogy magyar:
- a rendőr;
- a tanár;
- az orvos;
- az ügyvéd;
- a politikus;
- az értelmiségi;
- a melós;
- a munkanélküli;
- az őstermelő;
- a kisvállalkozó;
- a nagyvállalkozó;
- cégtulajdonos;
- az alkalmazott;
- a vezető;
- a közalkalmazott;
- a versenyszférában dolgozó;
- a segélyen élő;
- a nyugdíjas;
- a rokkant;
- a diák;
- a roma;
- a homoszexuális;
stb.

Ezen kisebb-nagyobb, ilyen-olyan szempont szerint vett társadalmi csoportoknak az egyéni céljaikon és érdekeiken túl (amiből aztán tízmillió féle van) mind részben eltérő csoport érdekeik vannak.

Mi "a magyar érdek"?
Törölt felhasználó 2010. 01. 14. 00:53
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
#44
Én a magam véleményét mondtam el.Jelenleg a szocialista párt szavazói már gyakorlatilag valóban ebből a rendszerből hasznot húzó,áruló,tolvaj,exkommunista elvtársakra,nyugdijasokra és élősködőkre korlátozódik.Maga a szocializmus nem erről szól.És azok a normális életet akaró emberek akikről szóltam,azok nem erre szavaztak anno.Mostmár egyértelmű,hogy becsapták őket.A Jobbik mindenki pártja,mert magyar érdekeket képvisel.Tökéletesen igaza van,hogy nincs jobb és baloldal.Nemzeti oldal és nemzetellenes oldal van.Aki nem az emberek,a nemzet érdekei szerint tesz,az nemzetellenes.Mindenki saját maga döntse el,hogy az elmúlt 20 év pártjai melyik oldalhoz tartoznak.Azt hiszem,egyértelmű.Az emberek pedig nem politikusok se nem közgazdászok általában.Nem nehéz birkát csinálni belőlük folyamatos hazugságokkal félrevezetve őket számitó,szervezett módon elsősorban a média segitségével plusz lerombolva minden ellenállási lehetőségeiket.
Törölt felhasználó 2010. 01. 13. 23:59
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#43
Kihagytam a felsorolásból: haszonélvező, komcsi, panelproli, agymosott, birka, tolvaj, stb. Ezek voltak a szavazók is eddig. Most már normálisak, amióta Jobbik szavazók. Igaz?

A birka nép se lesz 3 hónap múlva birka, amint a Fidesz nyer. Csak tudnám melyik az a pillanat, amitől hirtelen megszűnik a birkaságuk...
Törölt felhasználó 2010. 01. 13. 23:57
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
#42
Érdekes, eddig itt a topicokban nem csak a szocik, meg a szadesz, hanem a szavazóik is hazaárulók voltak. Na meg komcsik, panelprolik, stb. Most, hogy Jobbik szavazók most normális életet élni akaról normális emberek. Hm, hogy változik a megítélés...
Törölt felhasználó 2010. 01. 13. 23:31
Előzmény: #39  zepi
#41
Ezt úgy mondod,hogy egyáltalán nem ismered a Jobbikot.Ugyanis a Jobbiknak köszönhető,hogy gyakorlatilag eltünt az szdsz és az mszp is ilyen mélyre süllyedt.A Jobbik rengeteg mszp szavazót vonzott magához és nem azért,mert mszp kreatúra,hanem mert az mszp szavazók is egyszerű emberek,akik normális életet akarnak és az mszp-szdsz-ből kiábrándultak.Nem mellesleg a Jobbik politikájában egy csomó olyan dolog van,ami abszolút nem érdeke egyik pártnak sem,hogy azok megvalósuljanak.És a Jobbik eddig is nem csak beszélt ezekről,hanem tett is

Topik gazda

nagyalfold
4 3 1

aktív fórumozók