A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
A nagyobb eladások mögött már egy jó ideje Jellinek megmaradt pakkját sejtem. Mondjuk az ilyet jobb lenne OTC-n csinálni, mint azelőtt a 4,5% egyben, illetve Waberer MRT program esetén, amit 3800Ft-on vettek. Engem nem zavar ha elad valaki nagyobb mennyiségben, de figyeljen már az árfolyamra is. Értem én, hogy kiadták valakinek, hogy adja el az összes megmaradt részvényt, csak ésszel tegye.
Egy ~72millás packot betett valaki egyben, mint egy igazi marha. Vettem még 1000 darabot, de azért erre nem számítottam. Remélhetőleg aki 3800Ft-os áron vette hamarosan érdekelni fogja őt is, hogy hamarosan visszamenjen az árfolyam.
Simán el tudom képzelni, hogy valaki akart nagyobb csomagot venni, de nem tetszett neki a 3800Ft-os ár, mint a többieknek, akik Jellinektől vették. Beáll a vételi oldalra folyamatosan és 3670-3630Ft-os áron simán megkapja olcsóbban. Viszont így eltart majd egy ideid, hogy kivegyék az eladási oldalon lévő nagyobb csomagokat, utána viszont lehet majd emelkedni tovább.
Viszont többnyire ugyanaz a vevő szívja fel mindet 3600 és 3700 között (egyszerre pakolja fel a vételi ajánlatait, szinte azonos mennyiségben és sorrendben). Vajon ki lehet az?
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link