A Virgin Galactic részvényeivel 2019 októberben indult a kereskedés a New York-i tőzsdén, az ismert milliárdos, Richard Branson kereskedelmi célú űrutazásokat kínáló cégére rávetették magukat a befektetők, a társaság papírjai az elmúlt napokban valósággal szárnyaltak, az árfolyam alig egy hét leforgása alatt 40, 2020. évben pedig már 223 százalékot emelkedett. A cég egyelőre inkább csak ígéret, bevételt alig termel, cserébe a következő években is tartósan veszteséges maradhat.
JÖHET EGY TESLÁHOZ HASONLÓ BEFEKTETÉS HOSSZÚTÁVON?
Elmondanám neked, hogy más tőzsdei fórumokon is SOKAN osztják ezt a véleményemet! De termeszetesen ez a fundának szól. Csak mielőtt pálcát törsz felettem szerettem volna ezt a tényt közölni. Masreszt lehet.itt volt az alja ..de ha a Nasdaq korrekcuóba kezd akkor simán leszúrhat 20$ ra .. azért tedd be a paklidba ezt.is Bar nekem a.felfele irany a jo, azert jobb ezt a forgatokonyvet.is elfogadni
Analyst Greg Konrad and team think the attractive long-term setup for SPCE is boosted by supply ramping with additional spaceships driving capacity to 660 flights per year by 2030. The total addressable market for Virgin Galactic (SPCE) is seen being as high as $120B off strong demand and Jefferies forecasts revenue for SPCE of $1.7B by 2030.
The firm assigns a price target of $33 to Virgin Galactic (SPCE).
Shares of SPCE are up 3.30% in premarket trading to $25.70.
Virgin Galactic részvény
JÖHET EGY TESLÁHOZ HASONLÓ BEFEKTETÉS HOSSZÚTÁVON?