"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
"...Ha a törvények mindenkire érvényesek, nagy bajban lesznek a szankciók miatt az egyes országok. ..." . Ha nagyon szorul(na) a jogi kapca majd hirtelen leveszik a témát a "műsorról" a Vezérlőben, mint Japán, Korea, Vietnam, Afganisztán, Irak, Líbia stb... stb... esetében is történt... oszt' indítanak egy új(abb) thriller-sorozatot... mongyuk 1-2 nagyságrenddel pusztítóbb "vírusjárvány" képében. Ott majd újra sokan elfelejtik a mostanában jogellenesen ellopott orosz vagyontárgyakat. .
re: "Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (Orwell: Állatfarm)
Ha ezek a lefoglalások jogosak, akkor ha a szomszéd megveri a feleségét, átsétálhatok és elvehetem az autóját, majd esetleg a házát is. Elvégre csúnya dolog amit tett. De ami a jobb, a gyereke tulajdonát is elvehetem, elvégre egy család, bűnhődjön az egész vérvonal.
De hát te egy (nagy valószínűséggel) fake twitter-videót tettél fel ide... hogy jön ehhez a zantikrisztus? Van neked vallási topikod, az ilyen jellegű ötleteidet sztem ott kellene inkább közszemlére tenned.
Németek lefoglalták a gazprom gáztározóit. Mi folyik itt? Magántulajdon a kapitalizmusban szent. A kommunisták szoktak államosítani. Ez nem jogállamiság tiprása? Oroszok ebből fognak meggazdagodni, hogy bíróságra viszik ezeket a cselekedeteket. Magánjachtot lefoglalni? Mert orosz a tulaj? Ez meg a kollektív bűnösség alkalmazása. Ha a törvények mindenkire érvényesek, nagy bajban lesznek a szankciók miatt az egyes országok.
"... Amugy is a szerintem nem katonak beszelgetnek titkositott radion, hanem a hiradosok..." . az ilyen "jelentéktelen" apróságokkal nem törődnek a (most éppen) az oroszok ellen hiszterio-pavlovizált mainstream-fogyasztó tömegemberek.
A német "hírszerzés"??...:))... hát az má' alaposan megmutatta mire "képes", amikor kiderült, hogy a zusa finanszírozásával a dánok(!) évekig lehallgatták a Bundestag-ot és vele együtt a willkomMutti-t is.
En azt nem ertem. Hogy miert 4 nap mulva kezdtek el errol beszelni . Es fenykepezni. Ha katona, ol katonat. Az nem buncselekmeny. Ha ukranok lottek az oroszokat Bucsaban ,az nem buncselekmeny, meg akkor se, ha veletlenul civilek is haltak meg sajnos szep szammal. Tarkon loves osszekotozott kezzel, es gyerekek az a buncselekmeny. Szóval, itt azert ezt kellene vizonyitani. Ezt, ugy hogy, tudjuk, hogy az ukran kormany mindent megtesz, propaganda fronton, nehez lesz. Ez a radio beszelgetes a biciklis alvazszamanak a meghatarozasaval, nekem kicsit gyanus. Honnan tudja, hogy nem ukranok, akik tudnak oroszul, azok "pletykalnak "titkositatlan radiocsatornan, hogy ukran politika keresere. Azért az oroszok nem cb radion beszelgetnek. Ebben azert elég jok. Marmint a titkositasba. Amugy is a szerintem nem katonak beszelgetnek titkositott radion, hanem a hiradosok. Nekik meg kotve van mit lehet mondani kodolva. A bucsai polgarmesternek meg mindig fenn van a neten fel oras beszede, ahol Bucsabol jelentkezve, oromnel ujsagolja, hogy 1db orosz sincs, mert tegnap kivonultak. De egy szot se szol 3-400 db utcan hevero holt testrol. ?Es nem kezdtek meg az azonosítasukat? Es amugy is nehez ugy lesz bizonyitani ezeket a dolgokat,hiteles boncolas nelkul. Mert ha valakivel vegzet egy ukran raketa, es utana az ukran fszb ,meg tarkon lövi a holtestet akkor a fenykepek alapjan ezt bizonyitani, temetes utan 1 honappal bajos. Most kellene svajci ebesz felugyelte boncolas. Es annak lehet hinni.
"Igazából már a nyugat sokkalta inkább diktatórikus náci rendszerűvé vált, csak jobban tud hazudni és sunyibb módon." A világ ilyen. Tele van ellentmondásokkal. Nyílván nincs olyan ország, ahol ne fordulnának elő túlkapások kisebb-nagyobb elterjedtséggel. Ez az emberi természet miatt van. Viszont az ember képes arra,hogy egy bonyolult rendszert megítéljen, amire még a mesterséges intelligencia kevésbé alkalmas. Az embernek van erkölcsi értékrendszere is, ami egy robot nem képes megítélni, mert az nem adatokon alapszik. Tehát,ha szerinted Kanada diktatúra és Oroszország kevésbé ott a te ítélőképességed egy robotéra hasonlít és nem egy emberére. A rendszereket úgy hasonlítod össze, hogy az egyikben előforduló anomáliákat nagítod fel és a másiknak arendszerszintű rossz műkődését kicsinyíted. Vajon miért menekülnek Oroszországból tízezrével az emberek az utóbbi időben és miért nem menekülnek mondjuk Kanadából Oroszországba, ha ennyire jó a helyzet?
Törölt felhasználó2022. 04. 08. 12:49
A hàborús propagandáról mindíg a Jojo Rabbit c. film jut eszembe:
Yorki : There are bigger things to worry about than Jews, Jojo. There's Russians somewhere out there. They're worse than anyone. I heard they eat babies and have sex with dogs. I mean like that's bad, right?Jojo : Sex with dogs?Yorki : Yeah. The Englishmen do it too. We have to stop them before they eat us and screw all our dogs.
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.