Nekik a reszvenyarfolyam max akkor fontos, ha kell nekik penz lovera, es mondjuk egy 1-2%os pakkot el kell adni, hogy legyen nyalokapenz, mondjuk egy uj hajora, vagy repulore, vagy valami cegbe beszallni. Egyebkent meg a lenyeg a cegben meglevo tulajdoni hanyad, amibol majd szepen osztalek lesz elobb utobb. Azert mert az arfolyam ott van ahol, attol meg a ceg jovedelmezosege, bevetelei, eszkozallomanya, profittermelo kepessege (es osztalekfizetesi potencialja) nem valtozik.
sztem nem down trendcsati... de ettől még tény, hogy adják... viszont hamarosan jön a 23.6% fibo aza a korábbi leszúrás mélypontja(442)... azt nem lenne szabad letörnie... a trendcsati akkor lenne igaz, ha 217 környékre is lemenne...
Csak tudnám, hogy a "saját lábon állóknak" miért éri meg, ha ennyire elolvad a Lőre bácsitól kapott fagyi? Vagy nekik tök mindegy, úgyse kereskedni akarnak vele...
Bezony, akkor az volt a sztori, hogy ha az Opi tud 40-ről 600-800-ra menni a Konzi pedig 3000 fölé, miután M.L. beszállt, akkor egy "szerény" 4-5x az APP-nak csak belefér. Mellesleg akkor mindenki azt hitte, hogy "ha járt már 1100 felett, akkor csak lesz még egyszer legalább 1000 Ft, de 900 Ft az tuti". És zsákolták 800 körül, majd 700 körül, a hívek még 600 körül is. Ma pedig 500 alatt a kutyának sem kell, mondjuk ehhez az is kellett, hogy a "testvérek" is jelentősebb ok nélkül zuhanjanak tavaly ősz végén-télen még elképzelhetetlen szintek alá. Fundásan nem sok minden változott, de a vezetés az összes M.L.-ben eljátszotta a bizalmat.
Kicsit OFF, de Konzival is ugyanezt csinálták: nyáron beharangoztak mindenféle csodás tervet, hatalmas terjeszkedés, zsíros akvizíciók és ktyfsz... Erre kijött az Opi szánalmas féléves eredmény, majd egy tőzsdekonferencián bejelentik, hogy a Konzit összevonják a fos eredményű, széthígított Opival és hogy ez milyen k..va jó lesz... A részletekről pedig majd kiderül valami vagy nem, de ha igen, akkor is az uccsó pillanatban... Ebben a szétgyalázott papírban is mit megéltünk. Télen még nem értettem, minek dobják pl. az Ü48 apport hírére, vsz. bennfentesek voltak, akik tudták, hogy lóf*sz sincs a papírban. Később vártunk GHV jóváhagyásra, milliószor halasztott Concorde elemzésre. Azóta csak a nyári prezis ígérgetés maradt, hogy majd 2022-ben f*sza lesz minden, de SZIT az nem lesz. Közben pedig a pesszimista célár is lassan álommá ill. ellenállássá válik. Azt nem tudom, hogy azért kellett a kankordnak fél évet halasztania, mert izzadtak, hogy a megvesztegetésnek megfelelő célárat hazudjanak vagy pedig maguktól ennyire hülyék, hogy a xaron is ennyit kell dolgozniuk?
Ott az volt a sztori, hogy szétszívassanak mindenkit és megkeressék azt a pénzt a kisbüfiken amennyiért megvették a céget. Tényleg nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de az elejétől manipulált az egész. Ugyanúgy manipulálták, ahogy most teszik a 4ig-val.
Aliga, Aldi, Spar, külföldi terjeszkedés a küszöbön. Ez mind sztori, de minden egyes alkalommal tolták le. Estben mi a sztori? Vagy a 4ig-ben mi a sztori ami az appeninnből hiányzik?
Ahogy olvastam a 4igben, kimpaa is kiszállt. Félre ne érts kolléga, én aztán teljesen megértem és nem azért írom mert "sosenemaddel", csak szerintem ennyi áll az esés mögött. Belevettek sokan, aztán szépen lassan ábrándulnak ki/sokalnak be. Egyébként én még annak is jobban örülnék, ha valami krva nagy furfang lenne itt, de szerintem nyoma sincs.
(UP)PENINN