Komolyan nem hiszem el ezt a tetves OTP-t... Érik, hogy elköltözzek tőlük, elépesztő amit művelnek.Legalább esik az árfolyamuk rekord jelentésre. Isten nem ver bottal:)
Igazad van. Idén év elején nettó eszközérték 402, jövő év elején 692, össze nettó vagyon idén 63, jövőre 121 millió euro.Tehát nekem is igazán van, csak a kettő különbsége kétszeresével emelt új részvénykibocsátással érhető el a magasabb részvényenkénti szàmérték.
Nem tudom,hogy egyről beszélünk-e,de én egy 10 oldalas "Stratégiai prezentáció és üzleti terv"-ről tudok. Ennek a 8-ik oldalán oszlopdiagrammokban évekre lebontva ott áll az előrejelzés,hogy milyen nettó eszközérték van jelenleg és mi várható. 2018-ban 402 Ft/részvény áll előrejelzésként.496 se közel,se távol ebben nem szerepel.
BÉT.hu hírek Appeninn stratégiai programban . De ezt màr leírtam. Ha egy rövidnadrágos vagy akkor ez továbbra is tök fölösleges erőkifejtés, úgyis átverni akarod a befektetőket.
Igen az is benne van, hogy idén tőzsdén kívül 50-60 milliárd forint értékben adnak el később kibocsátand9 részvényt, amin érték alatt vásárolnak, majd750 körül teszik be, hogy az összes részvény môgöttes értéke 620 körüli lesz, így érhető el ezzel a dupkázással, hogy az eddigi értéke is a célértéken legyen most.
Lesz még ez magasabb is, de egyelőre 621-en kiszálltam, mert amíg eljut a Concorde céláráig, addig talán olcsóbban is hozzá lehet még jutni. Talán nem csináltam nagy hülyeséget, és nem kenem senkire, ha nem úgy alakul, ahogy elképzeltem.
(UP)PENINN