"Sajna" nem kaptam 520-on :( :) Az előttünk álló 4x kínai nagy fal nem lesz egyszerű, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt nyáron lerendezzük-e, vagy most itt fogunk oldalazni.
Tegyük fel, hogy megőrültem, és nekem ebből az írásból az jön le, hogy feltételezésed szerint én egyszerre keltek negatív hangulatot(????) annak a reményében, hogy jedi mind game segítségével itt eladásra, majd OTT-ben vásárlásra buzdítsak és közben adogatom 590 körül a 650-es átlagú Appeninnem, amiben érkeznek a jó hírek, amik az árfolyamot magasabb értékre predesztinálják. Remélem teljesen félreértettelek.
Én személy szerint azért bízom ebben a cégben, mert így már világosan
látszik, hogy szépen diverzifikál, tehát így már rögtön nem egy sima
ingatlanos cég a sok közül, benne van a kiskereskedelemben,
ingatlanhasznosításban, fejlesztésben és immár a turizmusban is. Ja, és
ahogy hallottuk, a régióban is terjeszkednek nem sokára..
Látom, az OTT1-ben is van érdekeltséged. Az itteni negatív hangulatkeltés nem eredményezi azt, hogy gyorsan átviszik oda a pénzt. Egyébként nekem is van ott érdekeltségem, de itt is, és ez két külön történet. Az OTT-nél meg kell várni az őszi, várható felminősítést, és akkor abban benne lehet a 350-es árfolyam is. Addig pedig venni kell, de nem úgy, hogy felszálló ágban kiszórjuk az ML részvényeket. :)
Emberek, az Appeninné lesz a fél Balaton (vagy az egész). Ha ezt a 37+10 hektárt az Appon keresztül vették meg és hasznosítják, akkor nem sokára mennek át a kempingek is, az egészen biztos. Tehát van benne sztori bőven. Irodák, kisker egységek, most meg ez..mondjatok még egy ml-holdingon kívüli céget amibe ekkora sztori van!
Ezt a fércmunkát nem Vágó jegyzi, ő a CIG rögös útját egyengeti. Itt Gaál Gellért a lokálhíró....Bár minden sikeres elemző mögött szorosan ott van egy Vágó Atesz:-)))) r: 581
(UP)PENINN